Privacy statement Weleurn v.o.f.
We understand that the personal information you provide to us is confidential and will assume our responsibility to protect it and to deal with it properly. This privacy statement explains how Weleurn v.o.f. (hereinafter referred to as "Weleurn"), deals with the information you provide to us, how this information is collected, what it is used for, to whom your information is provided, and what your options are.
1. When does this privacy policy apply?
This privacy statement applies to all websites and services of Weleurn, by visiting our websites or using our services you agree with this privacy statement.
2. Who is Weleurn v.o.f.?
Weleurn provides services that help candidates during their studies and careers and help companies to interns. The following websites fall under Weleurn: www.weleurn.com www.weleurn.nl Weleurn is also responsible for the processing of the personal data as described in this privacy policy. If you want to contact us, you can always email us at support@weleurn.com or call +31658898526.
3. Which data and information collects and processes Weleurn?
Collection of candidate data To use our services you need to create an account. During the registration process for candidates, Weleurn collects a number of data, these data are as follows: - Information that you provide to us by means of registration: Name and address details: e-mail address, first / last name, gender, date of birth, telephone number, address and place of residence; - Educational data: education level, education, school, school location, academic year, start of education, expected graduation date; - Internship data: internship type, internship, internship and the number of days internship per week. - Information that can be optionally provided to us that we keep in our system: CV information: a profile photo, internship and work experience, preliminary training, skills, languages, ancillary activities and your resume. - Data that we collect automatically via our system: with which vacancies your profile matches; on which vacancies you apply for; which invitations from companies you accept or reject; which searches you perform; data collected through the use of cookies on our websites; your phone number and recorded calls. chat sessions - Data we collect manually: details on interaction with our customer service, such as time, date, the reason for contact and what has been discussed. Collection of business data - Information that you provide to us by means of registration: Name and address details: e-mail address, salutation, first / last name, position within the company, telephone number, address. - Data that we collect automatically via our system: with which student profiles the vacancy placed matches; which students are invited; which students are accepted or rejected; which searches are performed on our websites; data collected through the use of cookies on our websites; chat sessions your phone number and recorded calls. - Data we collect manually: details about the interaction with our account managers such as the time, the date, the reason for the contact and what has been discussed. User ID If you are registered on one of the Weleurn websites, our system will associate a user ID with your account, so that we can easily assist your account managers with any questions.
4. For what purposes do you process this data?
The reason we keep the above data is to provide you with better services. We store the aforementioned data to: -to be able to make a link between candidate and vacancy; -sending mails with personalized recommendations, vacancies or candidates; -(if desired) to be able to send digital newsletters; -give our employees access to your data to provide support when needed; -analyze our target audience and improve our service.
5. What are the legal grounds for the use of my data?
We process your data on the basis of the following legal grounds: -based on your permission (which you can also withdraw at any time) -out of necessity for the execution of an agreement with you -from the legitimate interest of Weleurn or a third party If you have questions about the processing on the basis of this basis or want to use your right of resistance, you can always email us at support@weleurn.com
6. What is the cookie policy of Weleurn?
Like almost all other websites, Weleurn's website also uses cookies. Cookies are small text files that are stored on your computer or mobile device when you use our websites. The cookies that our websites use can be divided into three categories: functional cookies, analytical cookies and tracking cookies. We only enable tracking cookies once you have agreed with our cookie policy. In our cookie policy you will find more information about cookies the cookies we use. Delete cookies If you change your mind and want to delete the accepted cookies again, this can always be done by adjusting your browser settings. Please note, however, that you may not be able to make full use of our services if you block the downloading of cookies.
7. Which third parties have access to my data?
For certain purposes we share your data with third parties. Your anonymised CV profile will be published on our website so that candidates and employers can find each other. We also show your data to third parties that belong to Weleurn's customer base, for example when candidates and employers want to contact each other as a result of an application. When you place a review about an internship that you have been running, it will be visible to all users of our website. We only use the information we receive and store for the purposes described in this privacy statement. If this data is used for other purposes, this will only be done at the time that you have given your personal prior consent. Additional personal data: Both students and companies can optionally complete their profile with data previously mentioned in this privacy statement (see student data collection and company data collection). By providing this information to us, you give Weleurn permission to show this to interested parties. You can change or delete this information at any time.
8. How do you protect my data?
We will at all times do our best to protect your personal data. We take technical and organizational measures to protect your personal data. In addition, our website uses an encrypted connection (HTTPS) when your computer or mobile device communicates with our servers. Nevertheless, we would like to emphasize that we can never guarantee safety for 100%, Weleurn can not be held responsible and / or liable for this.
9. How long do you keep my data?
We do not store your personal data longer than necessary. If you have a question about the precise storage period for certain types of data, please send an e-mail to support@weleurn.com When you check 'remember me' at the log in page, your username and password will remain automatically filled in for a month.
10. How do you deal with the data of people under age?
It may happen that you have to do an internship when you are not yet 16 years old. If you are younger than 16, you need legal permission from your parents / guardian. As soon as you enter your date of birth in our system, which shows that you are younger than 16, registration can only be continued under the supervision and approval of your parents / guardian.
11. How can I view, change, improve or delete my data?
When you use our service, you remain in charge of your own data. You can log in to your account at any time to view, change or supplement your data. You can also request access to the information we have stored and used from you at any time. You can submit this request via support@weleurn.com. If you submit a request or exercise your right of objection, we ask you to submit this request via the email address with which you registered and send a copy of a valid proof of identity. That way we know for sure that it is you and we prevent someone else from taking off your data. We advise you to make your BSN number and your passport photo unrecognizable. If you have any questions about our privacy policy, you can always email us at support@weleurn.com. Are you not satisfied with the way we have handled your privacy request? Then you can always file a complaint with the Dutch Data Protection Authority.
12. Can this privacy policy be changed?
Yes, our privacy policy can change. In order to provide everyone with the best possible service, Weleurn continues to innovate, with the result that we have to adjust our privacy policy accordingly. In addition, it may be that new laws or regulations are coming up which means that we have to adjust our privacy policy. When we change our privacy policy, we will also notify you by e-mail. At the bottom of this privacy statement you can see when it was last updated. If you have questions about this privacy statement, please contact us by sending an e-mail to support@weleurn.com or calling +31658898526. This privacy statement was last updated on February 5, 2019

This page contains both the Dutch and English version of our privacy statement. Please be aware that the Dutch privacy statement is binding


Privacyverklaring Weleurn v.o.f.
Wij begrijpen dat de persoonsgegevens die je aan ons versterkt vertrouwelijk zijn en zullen hierbij onze verantwoordelijkheid nemen deze te beschermen en hier naar behoren mee om te gaan. In deze privacyverklaring wordt uitgelegd hoe Weleurn v.o.f. (hierna te noemen “Weleurn”), omgaat met de informatie die je aan ons verstrekt, hoe deze informatie wordt verzamelt, waarvoor het wordt gebruikt, aan wie je gegevens worden verstrekt, en wat je opties zijn.
1. Wanneer is dit privacybeleid van toepassing?
Deze privacyverklaring is van toepassing op alle websites en diensten van Weleurn, door onze websites te bezoeken of gebruik te maken van onze diensten ga je akkoord met deze privacyverklaring.
2. Wie is Weleurn v.o.f.?
Weleurn levert diensten die kandidaten helpen tijdens hun studie en carrière en die bedrijven helpen aan stagiaires. Onder Weleurn vallen de volgende websites: www.weleurn.com www.weleurn.nl Weleurn is ook verantwoordelijk voor de verwerking van de persoonsgegevens zoals we deze beschrijven in dit privacybeleid. Als je ons wilt bereiken, dan kun je altijd mailen naar support@weleurn.com of bellen op +31658898526.
3. Welke gegevens en informatie verzamelt en verwerkt Weleurn?
Verzameling van kandidaatgegevens Om gebruik te kunnen maken van onze diensten dien je een account aan te maken. Tijdens het inschrijfproces voor kandidaten verzamelt Weleurn een aantal gegevens, deze gegevens zijn als volgt: Gegevens die je door middel van inschrijven aan ons verstrekt: NAW gegevens: e-mailadres, voor-/ achternaam, geslacht, geboortedatum, telefoonnummer, adres en woonplaats; Opleidingsgegevens: opleidingsniveau, opleiding, school, schoollocatie, opleidingsjaar, aanvang opleiding, verwachtte afstudeerdatum; Stagegegevens: stagesoort, aanvang stage, stageduur en het aantal dagen stage per week. Gegevens die optioneel aan ons verstrekt kunnen worden die wij in ons systeem bewaren: Cv gegevens: een profielfoto, stage- en werkervaring, vooropleidingen, vaardigheden, talen, nevenactiviteiten en je cv. Gegevens die we automatisch verzamelen via ons systeem: met welke vacatures je profiel overeenkomt; op welke vacatures je solliciteert; welke uitnodigingen van bedrijven je accepteert of afwijst; welke zoekopdrachten je uitvoert; gegevens die worden verzameld via het gebruik van cookies op onze websites; je telefoonnummer en opgenomen gesprekken. chatsessies Gegevens die we handmatig verzamelen: details over interactie met onze klantenservice, zoals tijdstip, datum de reden van contact en wat er besproken is.   Verzameling van bedrijfsgegevens Gegevens die je door middel van inschrijven aan ons verstrekt: NAW gegevens: e-mailadres, aanhef, voor-/ achternaam, functie binnen het bedrijf, telefoonnummer, adres. Gegevens die we automatisch verzamelen via ons systeem: met welke studentprofielen de geplaatste vacature overeenkomt; welke studenten uitgenodigd worden; welke studenten geaccepteerd of afgewezen worden; welke zoekopdrachten op onze websites worden uitgevoerd; gegevens die worden verzameld via het gebruik van cookies op onze websites; chatsessies je telefoonnummer en opgenomen gesprekken. Gegevens die we handmatig verzamelen: details over de interactie met onze accountmanagers zoals het tijdstip, de datum, reden van het contact en wat er besproken is. Gebruikers-ID Als je ingeschreven bent op één van de websites van Weleurn koppelt ons systeem een gebruikers-ID aan jouw account, dit doen we zodat onze accountmanagers je gemakkelijk kunnen ondersteunen bij eventuele vragen.
4. Voor welke doelen verwerken jullie deze gegevens?
De reden dat wij bovenstaande gegevens bewaren is om je beter te kunnen voorzien van onze diensten. Wij bewaren de eerder genoemde gegevens om: een koppeling te kunnen maken tussen kandidaat en vacature; mails te kunnen sturen met gepersonaliseerde aanbevelingen, vacatures of kandidaten; (wanneer gewenst) digitale nieuwsbrieven te kunnen sturen; onze medewerkers toegang te geven tot jouw gegevens om ondersteuning te kunnen bieden wanneer dit nodig is; onze doelgroep te analyseren en onze service te verbeteren.
5. Wat zijn de juridische gronden voor het gebruik van mijn gegevens?
Wij verwerken jouw gegevens op basis van de volgende juridische gronden: op basis van jouw toestemming (die je ook ten allen tijde weer kunt intrekken) uit noodzaak voor de uitvoering van een met jou gesloten overeenkomst vanuit gerechtvaardigd belang van Weleurn of een derde Als je vragen hebt over de verwerkingen op basis van deze grondslag of gebruik wilt maken van je recht van verzet dan kun je ons altijd mailen op support@weleurn.com
6. Wat is het cookiebeleid van Weleurn?
Zoals bijna alle andere websites maken de website van Weleurn ook gebruik van cookies. Cookies zijn kleine tekstbestanden die op jouw computer of mobiel apparaat worden opgeslagen wanneer je gebruik maakt van onze websites. De cookies waar onze websites gebruik van maken zijn in drie categorieën te onderscheiden: functionele cookies, analytische cookies en tracking cookies. Tracking cookies schakelen wij pas in zodra je akkoord bent gegaan met ons cookiebeleid. In ons cookiebeleid vind je meer informatie over cookies de cookies die wij gebruiken. Verwijderen cookies Mocht je van gedachte veranderen en de geaccepteerde cookies weer willen verwijderen dan kan dit altijd door je browserinstellingen aan te passen. Houd er echter wel rekening mee dat de mogelijkheid bestaat dat je niet volledig gebruik kunt maken van onze dienstverlening wanneer je het downloaden van cookies blokkeert.
7. Welke derden hebben toegang tot mijn gegevens?
Voor bepaalde doeleinden delen we je gegevens met derden. Zo worden je geanonimiseerde cv-profiel gepubliceerd op onze website, zodat kandidaten en werkgevers elkaar kunnen vinden. Daarnaast tonen we je gegevens aan derden die behoren bij het klantenbestand van Weleurn, bijvoorbeeld wanneer kandidaten en werkgevers met elkaar in contact willen treden naar aanleiding van een sollicitatie. Wanneer je een review plaatst over een stage die je gelopen hebt, zal deze zichtbaar zijn voor alle gebruikers van onze website. De gegevens die wij ontvangen en opslaan gebruiken we enkel voor de doeleinden die in deze privacyverklaring zijn beschreven. Wanneer deze gegevens voor andere doeleinden worden gebruikt zal dit alleen gebeuren op het moment dat je hier voorafgaand persoonlijk toestemming voor hebt gegeven. Aanvullende persoonsgegevens Zowel studenten als bedrijven kunnen optioneel hun profiel afronden met gegevens die eerder genoemd worden in deze privacyverklaring (zie verzameling studentgegevens en verzameling bedrijfsgegevens). Door deze gegevens aan ons te verstrekken geef je Weleurn toestemming dit te tonen aan geïnteresseerden. Deze gegevens kan je te allen tijde wijzigen of verwijderen.
8. Hoe beveiligen jullie mijn gegevens?
Wij zullen te allen tijde ons best doen om je persoonsgegevens te beschermen. Zo nemen wij technische en organisatorische maatregelen om jouw persoonsgegevens te beschermen. Daarnaast maken onze website gebruik van een versleutelde verbinding (HTTPS) wanneer jouw computer of mobiel apparaat communiceert met onze servers. Toch willen we benadrukken dat wij de veiligheid nooit voor 100% kunnen garanderen, hier kan Weleurn dan ook niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk voor worden gesteld.
9. Hoe lang bewaren jullie mijn gegevens?
We bewaren je persoonsgegevens niet langer dan nodig. Als je een vraag hebt over de precieze bewaartermijn van bepaalde soorten gegevens, stuur dan gerust een mail naar support@weleurn.com Wanneer je ‘remember me’ aanvinkt bij de log in pagina, zullen jouw gebruikersnaam en wachtwoord een maand lang automatisch ingevuld blijven.
10. Hoe gaan jullie om met de gegevens van minderjarigen?
Het kan voorkomen dat je al stage moet lopen wanneer je nog geen 16 jaar bent. Wanneer je jonger bent dan 16 jaar heb je wettelijk toestemming nodig van je ouders/voogd. Op het moment dat je je geboortedatum invoert in ons systeem waaruit blijkt dat je jonger bent dan 16 jaar, mag de inschrijving enkel worden voortgezet onder het toezicht en de goedkeuring van je ouders/voogd.
11. Hoe kan ik mijn gegevens inzien, wijzigingen, verbeteren of verwijderen?
Wanneer je gebruik maakt van onze dienstverlening blijf je de baas over je eigen gegevens. Je kunt op elk moment inloggen op je account om je gegevens in te zien, te wijzigen of aan te vullen. Je kunt ook op elk moment om inzage vragen in de informatie die we van jou hebben opgeslagen en gebruiken. Je kunt dit verzoek indienen via support@weleurn.com. Als je een verzoek indient of je recht van verzet uitoefent vragen we je om dit verzoek in te dienen via het mailadres waarmee je je hebt ingeschreven en een kopie van een geldig legitimatiebewijs mee te sturen. Zo weten we zeker dat jij het bent en voorkomen we dat iemand anders er met je gegevens vandoor gaat. We adviseren je wel om je BSN-nummer en je pasfoto onherkenbaar te maken. Indien je nog vragen hebt over ons privacybeleid mag je ons altijd mailen op support@weleurn.com. Ben je niet tevreden met de manier waarop we jouw privacyverzoek hebben afgehandeld? Dan kun je altijd een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.
12. Kan dit privacybeleid worden gewijzigd?
Ja, ons privacybeleid kan wijzigen. Om iedereen zo goed mogelijk te voorzien van onze diensten blijft Weleurn vernieuwen, met als gevolg dat we ons privacybeleid hier op moeten aanpassen. Daarnaast kan het zijn dat er nieuwe wet- of regelgeving komt waardoor we ons privacybeleid moeten aanpassen. Wanneer we ons privacybeleid aanpassen zullen we je daar ook over op de hoogte stellen per mail. Onderaan deze privacyverklaring is te zien wanneer deze voor het laatst is bijgewerkt. Wanneer je vragen hebt over deze privacy verklaring neem dan contact op door een e-mail te sturen naar support@weleurn.com of te bellen naar +31658898526. Deze privacy verklaring is voor het laatst geupdate op 5 februari 2019