Krijg stage alerts via Whatsapp!
logo

"Onze visie is een wereld zonder kloof tussen afgestudeerden en de arbeidsmarkt. Een wereld waarin elke student een leerzame stage kan lopen."

Nancy van de Leur

Mede-eigenaar Weleurn

Voor bedrijven

Werken met stagiaires is de beste manier om jong talent te werven. Maar hoe bind je de stagiair aan jouw bedrijf? Het is in ieder geval van belang dat de kwaliteit van de stage goed is. Hier helpen wij je graag bij. Wij voorzien je op een ondernemende, betrokken en innovatieve manier van toekomstige werknemers. Hierbij focussen wij ons op bedrijven die ervoor openstaan om de kwaliteit van hun stageplek naar een nog hoger niveau te tillen. Wij bieden deze bedrijven een innovatief, datagedreven platform. Door nu gebruik te maken van Weleurn, voorkom je dat jouw bedrijf in de toekomst met lastig te vervullen vacatures blijft zitten.


Hoe werkt het platform?

Maak makkelijk jouw eigen Weleurn account aan en plaats gratis de eerste stagevacature. Houd makkelijk bij welke studenten jouw stagevacature bekeken hebben. Nodig de beste matches uit voor een videosollicitatie of stuur een bericht via de ingebouwde chatfunctie. De volgende stap? Die is aan jou!


Wat zijn de voordelen?

Blijf niet meer zitten met moeilijk te vervullen vacatures. Samen kunnen we de kwaliteit van stages verbeteren. Hoe? Door het verzamelen en analyseren van stagereviews, gebruik te maken van de matchmaking integratie, voor te selecteren door videosollicitatie en gebruik te maken van de uitgebreide chatfunctie. Het grootste voordeel? Je plaatst de eerste stagevacature helemaal gratis en betaalt pas zodra je contact hebt met een goede kandidaat.

Voor studenten

Stage lopen is een leuke manier om het werkveld te verkennen. Je leert theorie in de praktijk te brengen en je krijgt een beter inzicht in je eigen kwaliteiten en tekortkomingen. Toch blijft een stage vaak spannend. Voor veel studenten is dit hun eerste, en nog vrij onbekende, werkervaring. Met meer dan 3500 stagereviews draagt Weleurn bij aan een omgeving waar de student zich kan oriënteren en voorbereiden op een stage.


Hoe werkt het platform?

Maak makkelijk jouw Weleurn account aan of start direct met jouw zoektocht naar een stage die bij je past. Bewaar interessante stages en bedrijven en stuur deze wanneer het jou uitkomt een videosollicitatie of chatbericht. Benieuwd welke bedrijven het beste bij je passen? Vind de perfecte match door de korte Weleurn certified vragenlijst in te vullen.


Wat zijn de voordelen?

Weleurn heeft een ruim assortiment aan stages. Ons datagedreven platform koppelt stagevacatures aan jouw wensen en behoeftes. Bekijk hoe bedrijven zijn beoordeeld door voorgaande stagiairs en kom makkelijk in contact met diverse bedrijven. Extra kans maken op een sollicitatiegesprek? Druk op de knop “videosollicitatie” en introduceer jezelf middels een korte videopitch.

Het team

image

Nancy van de Leur

Mede-eigenaar

Nancy is verantwoordelijk voor de duizenden stage reviews en helpt studenten actief bij het vinden van een toffe stage.

Vind mij op LinkedIn
image

Rens Wattimena

Mede-eigenaar

Rens is onze netwerker die bedrijven vol passie en energie overtuigd van het Weleurn concept.

Vind mij op LinkedIn