flag NL flag UK
logo

Cross Internet

Nederweert, Netherlands

Stage copywriting / tekstschrijven

Pre-graduate Internship September, 2021

Wie zijn wij

Opdracht

Omschrijving stagebedrijf
Cross Internet is een full-service internetmarketing bureau dat is gevestigd in Nederweert (Limburg). Naast het feit dat wij website- en webshopconcepten ontwikkelen voor klanten, maken we ook eigen interne concepten. De werkzaamheden die wij vervullen zijn onder te verdelen in de volgende takken: ontwerp, ontwikkeling, conversie optimalisatie en internetmarketing. Ons bedrijf is een groeiend bedrijf in Limburg dat altijd op zoek is naar extra ondersteuning op het gebied van copywriting en website-/webshopteksten. Worden jouw teksten binnenkort online geplaatst?

Doelstelling
Doelstelling is om als medewerker mee te draaien in het team van copywriters binnen Cross Internet.

Wij bieden
Wij bieden jou een leuke en leerzame copywriting stage mét stagevergoeding in een gezellig, jong en snelgroeiend internetbedrijf in regio Weert/Nederweert (provincie Limburg). Een uitgelezen kans om meer kennis over het internet op te doen en uiteraard een flinke dosis praktijkkennis op te doen in de toekomstgerichte sector van SEO en web content editing & writing.


Specificatie
 • 40 uur/week
 • 10-50 medewerkers
 • Marketing
 • Netherlands
 • Salaris € 250
 • Start 01-09-2021
 • 5 maand(en)
 • HBO
Voordelen
 • Reiskostenvergoeding
 • Gratis koffie
 • Flexibele tijd

Jouw vaardigheden en wat we jou leren

Functieomschrijving
Als tekstschrijver schrijf en redigeer je teksten voor allerlei communicatiedoeleinden. Aangezien onze focus vooral ligt op online werkzaamheden, zul je voornamelijk webteksten schrijven die voldoen aan de SEO-eisen.

Wij hebben per direct een stageopdracht copywriting beschikbaar waarbij je actief mee gaat werken aan het tekstueel invullen van nieuwe websites. Je werkt voor de afdeling marketing & communicatie. Tijdens het schrijven hou je rekening met alle aspecten van zoekmachine-optimalisatie, dus je bent voornamelijk bezig met SEO-copywriting. Het schrijven van teksten kan bestaan uit het controleren en aanpassen van reeds door derden geschreven teksten, het schrijven van unieke teksten voor nieuwe websites en het creëren van teksten uit bestaand bronmateriaal. Je zorgt voor een goede kwaliteit teksten door middel van vooraf uitgevoerd internetresearch. Met behulp van internetmarketing leer je deze teksten onder de aandacht te brengen. Ga jij voor een stage als copywriter of tekstschrijver in Limburg? Neem dan contact met ons op.

Functie-eisen
- Je bent HBO of MBO-student(e) en volgt een opleiding gerelateerd aan journalistiek en/of communicatie;
- Je hebt affiniteit met schrijven en taal;
- Je hebt affiniteit met internet;
- Je beheerst de Nederlandse taal perfect in zowel woord als geschrift;
- Je bezit een gezonde dosis creativiteit;
- Je kunt efficiënt werken;
- Je kunt zelfstandig werken, bent nauwkeurig en gedreven.

AAN DE SLAG

Dus, waar wacht je nog op?
Laten we een stageplek vinden.

Vind je stageplek