flag NL flag UK
logo

Cross Internet

Nederweert, Netherlands

Stage ICT / Software engineer

Pre-graduate Internship September, 2021

Wie zijn wij

Opdracht

De werkzaamheden van Cross Internet kunnen verdeeld worden in drie takken: internetmarketing, webdesign en webdevelopment. Op het gebied van webdevelopment werken we met diverse soorten online systemen. Voor onze online applicaties is er de behoefte ontstaan aan een meer geautomatiseerde softwareontwikkelingsprocedure. We hebben hiervoor een stage software engineering of ict uitgezet. We zoeken iemand die gaat onderzoeken hoe de geautomatiseerde ontwikkelingsprocedure het beste opgezet kan worden.

De opdrachtomschrijving
De opdracht is het opzetten van een ontwikkelstraat met een ontwikkel-, test-, acceptatie- en productie-omgeving (OTAP). Ook moet het mogelijk zijn om code reviews uit te voeren. De productie- en eventueel de acceptatie-omgeving staan in dit geval extern, de ontwikkel- en testomgeving komen intern te staan. Externe klanten moeten eventueel wel de mogelijkheid hebben om op de acceptatie-server te komen, en moeten hiervoor gewhitelist worden.

De uitdaging zijn onze maatwerkpakketten, die los van elkaar ontwikkeld zijn. Projecten moeten geautomatiseerd aan de ontwikkelstraat toegevoegd kunnen worden door bijvoorbeeld alleen het opgeven van een FTP-server met authenticatie-gegevens.

Bij elke fase zijn andere eisen van toepassing, zo moet het bijvoorbeeld mogelijk zijn om een one-click deployment uit te voeren naar de acceptatie- en productie-servers waarbij de applicatie en databases geüpgraded worden.

Aan het einde van je stage geef je een korte cursus over hoe het systeem gebruikt dient te worden (bijvoorbeeld via de GIT-flow) en hoe een nieuw project aan de hand van FTP-gegevens toegevoegd kan worden aan de ontwikkelstraat.


Specificatie
 • 40 uur/week
 • 10-50 medewerkers
 • ICT
 • Netherlands
 • Salaris € 250
 • Start 01-09-2021
 • 5 maand(en)
 • HBO
Voordelen
 • Reiskostenvergoeding
 • Gratis koffie
 • Flexibele tijd

Jouw vaardigheden en wat we jou leren

Wij verwachten van jou...
dat je bezig bent aan een HBO-opleiding gerelateerd aan HBO-ICT, Informatica, Software Engineering, etc.
dat je zelfstandig werkt en het leuk vindt om zelf dingen te maken;
dat je kennis hebt van GIT en Jenkins (of vergelijkbaar);
dat je kennis hebt van PHP, MySQL en Javascript.
Solliciteren
Lijkt het je wat en durf je de stage software engineering aan? Solliciteer dan direct, stuur je motivatie en cv naar info@crossinternet.nl. Je kunt elke gewenste periode beginnen.

Meer weten over Cross Internet? Op onze website lees je wie we zijn en wat we doen. Voor meer informatie kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

AAN DE SLAG

Dus, waar wacht je nog op?
Laten we een stageplek vinden.

Vind je stageplek