flag NL flag UK
logo

Cross Internet

Nederweert, Netherlands

Communicatie / journalistiek stage

Pre-graduate Internship September, 2021

Wie zijn wij

Opdracht

Cross Internet is een internetmarketing bureau gelegen in Midden-Limburg. Voor nieuwe opdrachten zijn wij op zoek naar een stagiaire die journalistiek, communicatie of een andere gerelateerde opleiding studeert. Jij mag onze verbale en non-verbale communicatie onder de loep nemen, onderzoeken, eventueel aanpassen en ons adviseren. Je draait mee als een volwaardig lid van ons team en krijgt praktijkopdrachten die we daadwerkelijk online zetten.

Niveau
HBO

Gerelateerde opleidingen
- Journalistiek
- Communicatie
- Communicatiewetenschappen
- Letterkunde
- Nederlands
- Communicatie- en Informatiewetenschappen
- Taalwetenschap
- Taalkunde

Over Cross Internet
Cross Internet is een full service internet marketingbureau in Limburg. Wij ontwikkelen volledige websites van A tot Z. Dit doen wij zowel voor klanten als voor onszelf. Onze werkzaamheden omvatten vier facetten: internetmarketing, ontwikkeling, ontwerp, en conversie-optimalisatie. Uiteraard speelt ook communicatie een belangrijke rol binnen ons bedrijf. Daarom bieden wij een HBO stage communicatie in Limburg / een stage journalistiek in Limburg aan. De doelstelling van deze stage is dat je – uiteraard nadat jou het e.e.a. is bijgebracht – kunt meedraaien als volwaardig teamlid.

Functieomschrijving
Deze stage communicatiewetenschappen zal jou een zeer diverse en leerzame ervaring bezorgen. Omdat het regelmatig plaatsen van nieuwe, verfrissende content onmisbaar is op online gebied, hebben wij een aantal interessante en leuke projecten openstaan voor een communicatiewetenschapper, journalist, taalwetenschapper, of iemand anders die het leuk vindt om met tekst en taal bezig te zijn. Je schrijft nieuwsartikelen, teksten voor veel diverse websites en voor promotiemateriaal. Dit alles voornamelijk in combinatie met de regels voor zoekmachine optimalisatie. De onderwerpen waar je over schrijft zijn zeer divers, ze omvatten werkelijk alles en in veel gevallen kun je je eigen creativiteit de vrije loop laten gaan. In andere gevallen corrigeer je reeds geschreven werk. Je test en onderzoekt welke typen communicatie of teksten het beste werken en past de theorie uit je opleiding in de praktijk toe. De opdracht is daarom ook geschikt als stage communicatiewetenschappen en als stage journalistiek.


Specificatie
 • 40 uur/week
 • 10-50 medewerkers
 • Marketing
 • Netherlands
 • Salaris € 250
 • Start 01-09-2021
 • 5 maand(en)
 • Geen
Voordelen
 • Reiskostenvergoeding
 • Gratis koffie
 • Flexibele tijd

Jouw vaardigheden en wat we jou leren

Functie-eisen
- Opleiding gerelateerd aan communicatie of journalistiek (zie gerelateerde opleidingen);
- Affiniteit met schrijven en met taal
- Affiniteit met internet en online marketing
- Goede beheersing van de Nederlandse taal
- Een pro-actieve, ondernemende en verantwoordelijke werkhouding.

Ons aanbod
Ons aanbod voor de stage bij dit reclamebureau is een leerzame en vooral leuke stage in een bedrijf in Limburg. Je leert veel over webediting, interne en externe communicatie, online marketing en nog veel meer. Je krijgt goede begeleiding en een stagevergoeding van 250 euro per maand (op basis van 40 uur).

Denk jij dat jij het in je hebt om Cross Internet te voorzien van interessante nieuwsartikelen, mooie teksten, advies over interne en externe communicatie en taalgebruik? Wil je solliciteren naar deze stage communicatie hbo in Limburg? Stuur dan je cv, motivatie en eventueel portfolio naar info@crossinternet.nl.

AAN DE SLAG

Dus, waar wacht je nog op?
Laten we een stageplek vinden.

Vind je stageplek