flag NL flag UK
logo

Paybyrd

Remote

Sales.. maar dan anders :-)

Pre-graduate Internship April, 2021

Wie zijn wij

Opdracht

Als NL-startup is in de eerste 3 jaar de keuze gemaakt om een klantprotfolio op te bouwen in Zuid-Europa. Waarom? Daar was de nood hoog om een alternatief te hebben. Een uitgelezen kans voor ons om te developen op basis van de klantbehoefte.
Nu 3-jaar verder, 30 klanten van groot tot klein en op het punt van startup expansie zijn we klaar voor de volgende stap: Nederland!

In de eerste 3-maanden van het jaar was het testen naar de apetite van de markt, de pitch optimaliseren en de service op scherp te zetten. Daarbij hebben we 1 hele belangrijke keuze gemaakt: we gaan de sales 180 graden anders doen dan ieder ander... en daar kom jij om de hoek kijken :-)


Specificatie
  • 10 uur/week
  • 5-10 medewerkers
  • Sales
  • Salaris € 200
  • Start 15-04-2021
  • 1 maand(en)
  • HBO
Voordelen
  • Thuiswerken

Jouw vaardigheden en wat we jou leren

Om interesse te wekken in een markt van betaalproviders is het belangrijk om te onderscheiden. Tegelijkertijd iedereen heeft het druk - daarmee moeten we de juiste balans vinden in tijd vragen, de juiste vragen te stellen en zo helder/scherp/transparant mogelijk te werk te gaan. Dit om aan ieder zijn/haar kant de tijd de respecteren.

En dat gaan we samen met je beet pakken en iedere dag verbeteren (ja wij moeten ook nog met de dag leren :-)):
- hoe vanuit het niks aan de slag te gaan
- hoe te benaderen
- hoe te informeren
- hoe de vraag te stellen
- hoe relevant te zijn
- hoe een relatie te bouwen
- hoe een salesproces te verfijnen
- hoe bij interesse de deal te vormen
- en hoe te closen en van start te gaan !

Bottom line betekent dit het opzetten van structuur, discipline en dit op een eigen, persoonlijk manier te doen. Er wordt wel een gesproken van 'hustle mentaliteit' en als je dat kunt combineren met een mid/lange termijn focus dan ben je in onze ogen op de goede weg.

De periode mag van 3 tot 12 maanden zijn met een minimum van 12 uur per week. Salaris in overleg obv beschikbaarheid en ervaring.

AAN DE SLAG

Dus, waar wacht je nog op?
Laten we een stageplek vinden.

Vind je stageplek