flag NL flag UK
logo

Luccit

Eindhoven, Netherlands

Online Marketeer Stagiair

Pre-graduate Internship August, 2021

Wie zijn wij

We offer international IT talent the opportunity to elevate their career in an innovative and knowledge-rich environment. We like to pay attention to professional growth, to take care of well-being and to stimulate personal development.

Opdracht

We zijn op zoek naar een creatieve all-star om onze aanwezigheid op social media naar een hoger niveau te tillen! Je staat samen met een jong team aan de voet van een platform lancering en helpt ons bij het opzetten van onze community.

Luccit is misschien een werving & selectie bureau, maar onze strategie voor sociale media gaat altijd over groot denken - en anders zijn dan anderen. We hebben community leden door heel Europa en jouw opdracht is om ons bereik te vergroten via Instagram; moppentapper en weetjeswizard op Twitter te zijn; en jouw gevoel voor business en kennis van actualiteiten te laten zien op LinkedIn. Excentriek denken wordt beloond en we zijn op zoek naar iemand die wilde ideeën heeft (en deze kan onderbouwen met harde gegevens en analyses).

In deze hele belangrijke rol ontwikkel je de beste sociale strategieën die onze community nodig heeft, bouw je aan de belangenbehartiging van het merk, sluit je je aan bij bedrijfs-brede doelen en heb je zoveel mogelijk oog voor onze redactionele inhoud. Je identificeert merkopbouwende kansen voor storytelling en betrokkenheid, en werkt samen met collega’s (inclusief onze Grafisch Vormgever en Salesafdeling) om deze uit te voeren.

Je bent ook verantwoordelijk voor het identificeren van nieuwe sociale kanalen en kansen om onaangeboorde doelgroepen te bereiken. Dit is een ondernemerskans om aan het begin van een jong bedrijf met grote doelen en marktpotentie te staan – samen met een héél enthousiast team. We zijn onderdeel van een volwassen organisatie en ons kantoor is in Eindhoven. Twijfel niet, er is genoeg ruimte om te groeien.


Specificatie
  • 40 uur/week
  • 10-50 medewerkers
  • Marketing
  • Netherlands
  • Salaris € 200
  • Start 01-08-2021
  • 5 maand(en)
  • Geen
Voordelen
  • Gratis koffie

Jouw vaardigheden en wat we jou leren

Onze droom kandidaat is een merkmarketeer en trendspotter, met een strategisch vleugje om Luccit te helpen en het publiek te verrassen op Instagram, Twitter en LinkedIn.

Wat we jou leren is ondernemen, work hard & play hard, (media-) strategie en samenwerken.

AAN DE SLAG

Dus, waar wacht je nog op?
Laten we een stageplek vinden.

Vind je stageplek