flag NL flag UK
logo

Event Connectors

Deventer, Netherlands

Ondernemende sales, relatie & marketing stage!

Pre-graduate Internship September, 2021

Wie zijn wij

Wij helpen jou en je partners om jouw stad of regio op de kaart te zetten. Met simpele applicaties, actuele data, goede persoonlijke service en een open blik.
We werken met Destinatie Marketing Organisaties, VVV's, gemeenten, bibliotheken, poppodia, schouwburgen, theaters, festivals, toneelgroepen, artiesten, impresario's en andere organisatoren die hun culturele, recreatieve en/of toeristische evenementen op een (culturele) uitagenda of evenementenkalender willen plaatsen.

Opdracht

Doe jij een studie in de richting van bijvoorbeeld bedrijfskunde, commerciële economie of communicatie en marketing? Dan hebben wij een mooie diverse stageopdracht voor jou!

Je zult voor zowel ons bestaande bedrijf Upstream B.V. als voor de nieuwe startup Event Connectors B.V. aan de slag gaan met diverse opdrachten. Dit zijn opdrachten in de richting van het uitwerken en uitvoeren van een marketingstrategie en communicatie voor beide BV's en het uitvoeren van werkzaamheden voor de verkoop van het product The Feed Factory en support- en projectdiensten daarbij.

Event Connectors: doel is om je mee te laten werken aan websites met oplossingen voor Event Connectors (o.a. ons eerste product The Feed Factory), aan marketingcommunicatie en aan verkoop, zodat we minimaal 8 klanten in 2021 weten te werven voor The Feed Factory (en andere oplossingen).

Upstream: doel is om nieuwe klantdoelgroepen in kaart te brengen (marktonderzoek) en te onderzoeken hoe de positionering van Upstream is en wat we zouden kunnen verbeteren (hoe vinden klanten Upstream? Waarom kiezen klanten voor Upstream? Wat bieden we wel of niet (goed) aan?)

Je kunt de ene dag bezig zijn met webdesign, content voor multimedia of onderzoek je data en de andere dag kijk je hoe je klanten kunt benaderen of neem je interviews af.


Specificatie
  • 38 uur/week
  • < 5 medewerkers
  • Marketing
  • Netherlands
  • Salaris € 400
  • Start 01-09-2021
  • 5 maand(en)
  • HBO
Voordelen
  • Gratis koffie

Jouw vaardigheden en wat we jou leren

Ben jij:
- hardwerkend
- communicatief
- handig digitaal
- samenwerkend ingesteld
- maar ook (met opdrachten en wat hulp) zelfstandig?
Dan zoeken wij jou als sales-, relatie- en marketingtijger!

Wat kun je verwachten van ons:
- werkplek in binnenstad van Deventer
- flexibiliteit rondom studiedeadlines
- hulp en begeleiding wanneer nodig (en vragen stellen kan altijd)
- gezellige informele koffie/thee/lunchmomenten

Wie zijn wij?
- ondernemer, strategisch adviseur, trainer en praktisch duizendpoot Arne Keuning
- developer, ondernemer en technisch brein Maurice Jumelet
- projectmanager, coördinator, begeleider en aanpakker Els Holtmaat

We zien je graag komend studiejaar bij ons!

AAN DE SLAG

Dus, waar wacht je nog op?
Laten we een stageplek vinden.

Vind je stageplek