flag NL flag UK
logo

Seenons

Amsterdam, Netherlands

Circulair Operations Intern - Effective immediately!

Pre-graduate Internship February, 2022

Wie zijn wij

Seenons is een IT bedrijf opgericht in 2019 met een missie om mensen bij elkaar te brengen voor een restafvalvrije wereld. Wij gebruiken IT en smart logistics om bedrijven, transport en logistiek partners, afvaldienstverleners, circulaire verwerkers en gemeenten bij elkaar te brengen om duurzamere afvaloplossingen mogelijk te maken. Met onze app kunnen bedrijven in 1 klik regelen dat hun afval op de meest efficiënte en duurzame manier wordt opgehaald.

Opdracht

Uiteindelijk willen wij naar een situatie toe waarin 100% van het afval dat onze klanten produceren een tweede (en derde, vierde..) leven kan leiden. Om dit te behalen, willen we ons partner netwerk uitbreiden met partijen met toffe circulaire technologieën en vaardigheden. Partijen die afval niet zien als afval, maar als grondstof, en de de juiste methodes in huis hebben om deze grondstoffen in circulaire producten om te toveren. Hiermee raak je direct de kern van de Seenons strategie: het vergroten van onze positieve impact en het verkleinen van het restafval.

Dit is waar jij toegevoegde waarde gaat leveren. We hebben een groeiende lijst van potentiële toffe circulaire verwerkers en we hebben jou nodig om deze lijst om te zetten in daadwerkelijke partners. Het opzetten hiervan kan complex zijn, dus we zullen starten met een aantal pilots. Op basis van de inzichten hiervan zullen we een aanpak voor de lange termijn uitwerken. Praktisch gezien houdt dit in dat jij je bezig houdt met het ontwikkelen en evalueren van pilots, beslissen over welke data je nodig hebt voor het evalueren van het success van een pilot, de pilot daadwerkelijk uitvoeren en het opbouwen van waardevolle relaties met potentiële partners tijdens je werk. Uiteraard zullen er voldoende waste warriors in ons team zijn die je hierbij kunnen helpen, maar we hopen dat jij uiteindelijk zelfstandig de pilots kan ontwikkelen en uitvoeren.

Binnen het Circularity team zijn we ook druk bezig met andere interessante projecten om (nieuwe) circulaire verwerkers in de markt bij te staan. We zouden het super vinden als je hier ook aan mee werkt. Onze hele organisatie is gestructureerd rondom innovatie, dus er zullen ook tal van andere mogelijkheden zijn om mee te doen aan toffe, impactvolle projecten met je nieuwe collega’s vanuit het hele bedrijf.


Specificatie
 • 40 uur/week
 • 10-50 medewerkers
 • Anders
 • Netherlands
 • Salaris € 500
 • Start 01-02-2022
 • 6 maand(en)
 • WO
Voordelen
 • Gratis koffie
 • Thuiswerken
 • Betaalde vakantietijd
 • Sociale activiteiten
 • Gevulde koelkast
 • Reiskostenvergoeding
 • Gratis bereide maaltijden / snacks
 • Flexibele tijd
 • Kantoorspellen (ping pong, tafelvoetbal, etc)

Jouw vaardigheden en wat we jou leren

Over jou
Jij past perfect bij deze functie als jij een gestructureerde denker bent. Jij bent goed in het logisch organiseren van processen en projecten. Daarnaast houd je ervan om problemen voor ons en onze partners op te lossen. Een project zelfstandig uitvoeren schrikt je niet af (al zal er uiteraard altijd hulp beschikbaar zijn!). Daarnaast ben je vriendelijk en professioneel en krijg je veel energie van het onderhouden van relaties. Jij kan een fijne ervaring aan zowel onze klanten als partners aanbieden – je wordt tenslotte het gezicht van Seenons!

Je achtergrond
Je volgt een WO-opleiding in de richting van Engineering, Logistics, of een vergelijkbare analytische opleiding. Je hoeft nog geen afvalexpert te zijn, daar kunnen wij je bij helpen.

Op kantoor spreken we meestal Engels, maar de meeste van onze klanten en partners zijn Nederlands. Een goed niveau van gesproken en geschreven Engels en Nederlands is dus vereist.

Wat we je bieden
◦ De kans om de eerste dagen van een snelgroeiende startup mee te maken.
◦ Een learning curve zo stijl dat je loopings maakt.
◦ Marktconform salaris.
◦ Een team van 25 jonge, enthousiaste en internationale collega’s.
◦ De mogelijkheid om samen met een ambitieus team bij te dragen aan de race naar zero waste.
◦ Een kans om echt een verschil te maken binnen onze organisatie. Veel vrijheid en verantwoordelijkheid, en jouw mening telt.
◦ Kantoor wat voldoet aan de RIVM eisen – ook in deze tijd van (gedeeltelijk) thuiswerken zijn wij nog hard op zoek naar gemotiveerde mensen!
◦ Een hip, gerenoveerd kantoor in het opkomende Houthavens gebied in Amsterdam, dichtbij Amsterdam CS/Sloterdijk.
◦ In betere tijden bereiden we dagelijks een verse biologische lunch van de buurtboer en hebben we elke vrijdag een borrel op kantoor. Gelukkig houden we nu online nog genoeg in stand!

AAN DE SLAG

Dus, waar wacht je nog op?
Laten we een stageplek vinden.

Vind je stageplek