Krijg stage alerts via Whatsapp!
logo

Brisker Group

Amsterdam

HR stagiair Tentoo (a brisker company)

Pre-graduate Internship February, 2023

Wie zijn wij

Brisker Group is sinds 2018 de overkoepelende naam van drie sterke merken: Pay for People, Holland Employment Experts en Tentoo. Ruim 200 medewerkers werken dagelijks aan het vergroten van het succes van onze klanten. Door de (salaris)administratie, backoffice en HR-zaken uit handen te nemen, kunnen onze klanten doen waar ze goed in zijn: ondernemen! Wij doen de rest.

Opdracht

Wil jij alles leren over uiteenlopende HR vraagstukken? En daarnaast ook nog eens in een jong en gezellig team werken? Dan zit je goed bij ons! Binnen het team Tentoo HR bieden wij naast de dienstverlening Salarisadministratie ook HR Consultancy. Voor onze HR Consultants zijn we op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) die de juiste ondersteuning weet te bieden. Binnen onze HR Consultancy dienstverlening hebben we een diversiteit aan klanten met uiteenlopende HR vragen. Hierbij kun je denken aan onderwerpen als; verzuimmanagement, in-, door- en uitstroomwerkzaamheden, voeren van HR-adviesgesprekken en meewerken aan het opzetten van HR-beleid.

Hoe ziet een dag eruit?
Als je 's ochtend binnenkomt neem je eerst even een lekker kopje koffie! Daarna open je je mail en overleg je met de HR Consultants waar je ze mee kan helpen. Dit zijn de meest voorkomende taken die je zult tegenkomen;
• Het opstellen van personeelshandboeken;
• Binnenkomende HR vraagstukken beantwoorden van salarisadministratie klanten en HR consultancy klanten;
• Bellen van klanten met een HR pakket om te checken of er behoefte is aan een HR adviesgesprek en zo ja deze inplannen;
• Ondersteunen van de HR consultants bij opdrachten;
• Ondersteunen op salarisadministratie;
• Leads opvolgen.

Kom je stagelopen, dan gaat het om leren en ervaring opdoen. En dát werkt het beste als je ook écht zin hebt om iedere dag naar ons toe te komen! We zullen er niet omheen draaien. Soms is het aanpakken en doorwerken. Maar je krijgt vooral de kans om te leren in een groot, groeiend bedrijf met eventueel kansen om na je stage te blijven werken.

Toegegeven; we lallen op de vrijdagmiddag niet over de straatstenen. Maar wees gerust, de koelkast is altijd gevuld met frisdrank en snacks. De week als team goed afronden vinden we dus hartstikke belangrijk. En vooral in de zomer is ons dakterras de perfecte plek voor de borrel!

Je komt te werken op de afdeling Tentoo HR. Deze afdeling bestaat uit 16 Payroll Specialisten (van trainee tot ervaren Payroll Specialist) en 3 HR consultants. Je rapporteert direct aan de manager Tentoo HR. In het team heerst een professionele en bovenal collegiale sfeer. In de pauze wordt er met regelmaat samen gewandeld en ook de vrijdagmiddagborrel wordt niet overgeslagen!


Specificatie
  • 40 uur/week
  • 100-1.000 medewerkers
  • HR
  • Stagevergoeding € 350
  • Start 01-02-2023
  • 5 maand(en)
  • HBO
Voordelen
  • Gratis koffie

Jouw vaardigheden en wat we jou leren

Voor jouw harde werk ontvang je van ons:

👓 Een uitdagende functie met een dienstverband van 40 uur in de week

👍 Reiskostenvergoeding

🍏 Gratis fruit

🌱 Een financieel gezond bedrijf waar geïnvesteerd wordt in de medewerkers

😍 Een warm nest met ongekend aantrekkelijke werksfeer (inclusief gezellige borrels)

📍 Standplaats Amsterdam. Fijn kantoor; fijne collega's; fijne sfeer. Een thuisgevoel.

Vergelijkbare stages

AAN DE SLAG

Dus, waar wacht je nog op?
Laten we een stageplek vinden.

Vind je stageplek