Krijg stage alerts via Whatsapp!
logo

Bureau 2030

Boekel, Netherlands

Stagiair Marketing

Pre-graduate Internship, Graduate Internship February, 2023

Wie zijn wij

Bureau 2030 is een pragmatisch duurzaamheidsadviesbureau. We helpen bedrijven en overheden met concrete handreikingen om vandaag al een stap te kunnen zetten naar een duurzame samenleving. Wij zijn duurzaamheidsversnellers die met de juiste expertise het duurzame voorbeeld stellen. Van papier naar actie, van praten naar doen. Vraagstukken zoals verduurzamen van het vastgoed, de energietransitie, duurzame mobiliteit, MVI, circulaire economie en klimaatadaptatie spelen hierbij een belangrijke rol. Zie ook www.bureau2030.nl

Kenmerkend voor Bureau 2030 is dat we onze opdrachten voor klanten pragmatisch en concreet maken. Dus geen lijvige rapporten opleveren, maar samen met de organisatie van plan naar uitvoering. “Wat kunnen we vandaag al doen als we naar de grote klimaatopgaven voor 2030 kijken? We zorgen ervoor dat klanten in beweging komen en zelf starten om hun duurzaamheidsopgave te versnellen! Zowel overheden als het bedrijfsleven zijn onze klanten.

De sfeer bij ons is informeel: dus vergaderingen vinden soms al tafeltennissend plaats en brainstormen doen we bij voorkeur buiten, bij voorbeeld op het strand of in ons strandhuisje wat een ideale plek is om te brainstormen.

Opdracht

Wij bieden een unieke stageplek aan voor marketing en communicatie studenten die samen met ons de duurzame transitie met onze klanten gaan versnellen. Beschik jij over een vlotte pen, werk je graag met programma’s zoals Photoshop, Illustrator of InDesign en weet jij creatieve berichten te verzinnen voor social media? Word jij warm van duurzaamheidsvraagstukken en wil jij ook een steentje bijdragen aan een betere wereld? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!
Je komt te werken in een klein en enthousiast team. Vergaderen doen we het liefst tijdens een potje tafeltennis en brainstormen doen we graag op ons kantoor aan het strand.


Specificatie
 • 32 uur/week
 • 5-10 medewerkers
 • Marketing
 • Netherlands
 • Stagevergoeding € 400
 • Start 01-02-2023
 • 4 maand(en)
 • HBO, WO
Voordelen
 • Thuiswerken
 • Sociale activiteiten
 • Gevulde koelkast
 • Gratis koffie

Jouw vaardigheden en wat we jou leren

Bureau 2030 is een pragmatisch duurzaamheid adviesbureau. We helpen bedrijven en overheden om duurzaamheidsvraagstukken stapsgewijs concreet te maken om hun ambities te bereiken. Vraagstukken zoals verduurzamen van het vastgoed, de energietransitie, duurzame mobiliteit, MVI, circulaire economie en klimaatadaptatie spelen hierbij een belangrijke rol.
Kenmerkend voor Bureau 2030 is dat we onze opdrachten voor klanten pragmatisch en concreet maken. Dus geen lijvige rapporten opleveren, maar samen met de organisatie van plan naar uitvoering. We zorgen ervoor dat klanten in beweging komen en zelf starten met het versnellen van hun duurzame en circulaire uitdagingen!

Vergelijkbare stages

AAN DE SLAG

Dus, waar wacht je nog op?
Laten we een stageplek vinden.

Vind je stageplek