Krijg stage alerts via Whatsapp!
logo

Cross Internet

Nederweert, Netherlands

Stage Applicatieontwikkelaar (MBO)

Pre-graduate Internship February, 2023

Wie zijn wij

Het internet is niet meer weg te denken in de huidige maatschappij. In het commerciële landschap heeft het een solide plaats verworven in de marketingmix. Het blijvend toenemend aantal ondernemers en bedrijven met een grote online focus versterkt de vraag naar kwalitatieve en tijdsbesparende online functionaliteiten die zowel op de zaak als onderweg van toegevoegde waarde zijn. De opkomst van ’Cloud-based computing’ vervaagt de traditionele IT infrastructuur en verlaagd de drempel naar full-service automatiseringsoplossingen. Echter, de snelheid van technische veranderingen en de onvoorspelbaarheid van zoekmachine regelgeving maakt het voor een ondernemer erg complex om online actueel te blijven.

De ambitieuze en groeiende ondernemer ondervindt meer moeite om zich online te differentiëren en te zorgen dat hun onderneming makkelijk en continu gevonden wordt. Dit vergroot de behoefte naar een betrouwbare internet partner welke zorg draagt voor een altijd actuele, effectieve en veilige online aanwezigheid en begrijpt hoe een optimaal resultaat online behaald wordt.

Bij Cross Internet hebben we alle deskundigheid in huis om een proactieve full-service online partner te zijn. Door onze eigen online projecten deelt Cross Internet de passie en de betrokkenheid van online ondernemen. Hierdoor hebben onze klanten rechtstreeks profijt van onze dagelijkse actuele ervaringen met online marketing en optimalisatie. Bovendien, als Google Partner, zijn wij te allen tijden op de hoogte van technische veranderingen en regelgeving.

Ons unieke beheersysteem stelt ons in staat de online aanwezigheid volledig af te stemmen op de behoeften van de klant en te combineren met de hoogst mogelijke online veiligheid. De vele langdurige zakelijke relaties en de bewezen resultaten geeft ons de zekerheid om onze klanten een gepaste garantie te geven voor het behalen van de afgesproken online doelstelling.

Cross Internet, jouw zakelijke online partner voor de lange termijn.

Opdracht

Het doel is om gedurende de stage als volwaardig lid van het team als applicatieontwikkelaar te functioneren bij Cross Internet. Je zult werken onder de verantwoordelijkheid van hoofd ICT.

Ben jij een programmeur in opleiding en wil je graag stage lopen om je praktijkervaring te verbeteren? Dan is Cross Inter the place to be! Neem contact op en wie weet kom jij onze informatica stageplek vullen.


Specificatie
 • 40 uur/week
 • 10-50 medewerkers
 • ICT
 • Netherlands
 • Stagevergoeding € 250
 • Start 01-02-2023
 • 5 maand(en)
 • MBO
Voordelen
 • Reiskostenvergoeding
 • Gratis koffie
 • Flexibele tijd

Jouw vaardigheden en wat we jou leren

Gedurende de stage zal je je bezighouden met het maken van websites en online systemen voor onze eigen concepten. Echte uitblinkers krijgen ook de mogelijkheid om mee te werken aan opdrachten voor ons klantenbestand.

Persoonskenmerken:
- Uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden
- Beheerst Nederlands uitstekend in spraak en geschrift.
- Resultaatgericht, enthousiast, proactief, creatief, zelfstandig en doortastend.
- Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel
- Ervaring met HTML, SCSS, PHP, MYSQLI, Javascript is een pré

De stageduur is bij voorkeur 20 weken of meer, maar dient minimaal 10 weken (fulltime) te bedragen. Startdatum in overleg.

Vergelijkbare stages

AAN DE SLAG

Dus, waar wacht je nog op?
Laten we een stageplek vinden.

Vind je stageplek