Krijg stage alerts via Whatsapp!
logo

Cross Internet

Nederweert, Netherlands

Stage Front end Webdeveloper

Pre-graduate Internship February, 2023

Wie zijn wij

Het internet is niet meer weg te denken in de huidige maatschappij. In het commerciële landschap heeft het een solide plaats verworven in de marketingmix. Het blijvend toenemend aantal ondernemers en bedrijven met een grote online focus versterkt de vraag naar kwalitatieve en tijdsbesparende online functionaliteiten die zowel op de zaak als onderweg van toegevoegde waarde zijn. De opkomst van ’Cloud-based computing’ vervaagt de traditionele IT infrastructuur en verlaagd de drempel naar full-service automatiseringsoplossingen. Echter, de snelheid van technische veranderingen en de onvoorspelbaarheid van zoekmachine regelgeving maakt het voor een ondernemer erg complex om online actueel te blijven.

De ambitieuze en groeiende ondernemer ondervindt meer moeite om zich online te differentiëren en te zorgen dat hun onderneming makkelijk en continu gevonden wordt. Dit vergroot de behoefte naar een betrouwbare internet partner welke zorg draagt voor een altijd actuele, effectieve en veilige online aanwezigheid en begrijpt hoe een optimaal resultaat online behaald wordt.

Bij Cross Internet hebben we alle deskundigheid in huis om een proactieve full-service online partner te zijn. Door onze eigen online projecten deelt Cross Internet de passie en de betrokkenheid van online ondernemen. Hierdoor hebben onze klanten rechtstreeks profijt van onze dagelijkse actuele ervaringen met online marketing en optimalisatie. Bovendien, als Google Partner, zijn wij te allen tijden op de hoogte van technische veranderingen en regelgeving.

Ons unieke beheersysteem stelt ons in staat de online aanwezigheid volledig af te stemmen op de behoeften van de klant en te combineren met de hoogst mogelijke online veiligheid. De vele langdurige zakelijke relaties en de bewezen resultaten geeft ons de zekerheid om onze klanten een gepaste garantie te geven voor het behalen van de afgesproken online doelstelling.

Cross Internet, jouw zakelijke online partner voor de lange termijn.

Opdracht

Cross Internet zoekt een stagiaire front end webdeveloper voor ons internet marketing bedrijf in Limburg. Samen met onze ervaren webdevelopers ga je aan de slag. Je gaat verder met bestaande projecten of begint zelf aan nieuwe projecten. Hierbij maak je onder andere gebruik van (OOP) PHP, Javascript/Jquery, HTML en CSS.

Binnen ons informeel maar professioneel internetmarketingbedrijf zijn de lijntjes kort, waardoor je veel persoonlijk contact hebt met je begeleider. Uitblinkers maken kans op een vakantiebaan of een vast dienstverband na hun opleiding.

Volg jij een van de volgende HBO opleidingen: ICT & Media Design, Applicatie- en Mediavormgeving, Media & Technologie, of een daaraan gerelateerde opleiding? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren.

Je komt in aanmerking als je...
- Enige kennis van of ervaring hebt met de volgende termen: html, css, JavaScript, Jquery, responsive websites, php, mysqli
- Templates of ontwerpen kunt aanpassen of toepassen voor webdesign
- Eigen projecten of een portfolio kunt laten zien


Specificatie
 • 40 uur/week
 • 10-50 medewerkers
 • ICT
 • Netherlands
 • Stagevergoeding € 250
 • Start 01-02-2023
 • 5 maand(en)
Voordelen
 • Reiskostenvergoeding
 • Interne bedrijfssportteams-evenementen
 • Gratis koffie
 • Flexibele tijd

Jouw vaardigheden en wat we jou leren

Wij bieden je de volgende werkzaamheden...
- Algemene website ontwikkeling
- Frontend development, denk hierbij bijvoorbeeld aan:
- Ontwerpen van onze designers omzetten naar HTML & CSS
- Webpagina's responsive maken
- Effecten en plugins schrijven door middel van javascript & jQuery
- Backend development, denk hierbij bijvoorbeeld aan:
- Zelf modules maken, uitbreiden en aanpassen voor gebruik in ons CMS
- Database indelingen maken
- Zorgen dat de nieuwe modules gekoppeld worden met de frontend

Periode en vergoeding
Je kunt elke gewenste periode beginnen, bij voorkeur voor een periode van minimaal 4 aaneengesloten maanden. Je krijgt een stagevergoeding afhankelijk van opleidingsniveau, beginnend bij € 200,- p/m op basis van 40 uur per week.

Meer weten over Cross Internet? Op onze website lees je wie we zijn en wat we doen. Voor vragen of meer informatie kun je natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen. We geven doorgaans binnen 24 uur antwoord. We hopen dat jij onze stageplaats als webdeveloper in Limburg komt opvullen!

Vergelijkbare stages

AAN DE SLAG

Dus, waar wacht je nog op?
Laten we een stageplek vinden.

Vind je stageplek