Krijg stage alerts via Whatsapp!
logo

Cross Internet

Nederweert, Netherlands

Stage Web God

Pre-graduate Internship February, 2023

Wie zijn wij

Het internet is niet meer weg te denken in de huidige maatschappij. In het commerciële landschap heeft het een solide plaats verworven in de marketingmix. Het blijvend toenemend aantal ondernemers en bedrijven met een grote online focus versterkt de vraag naar kwalitatieve en tijdsbesparende online functionaliteiten die zowel op de zaak als onderweg van toegevoegde waarde zijn. De opkomst van ’Cloud-based computing’ vervaagt de traditionele IT infrastructuur en verlaagd de drempel naar full-service automatiseringsoplossingen. Echter, de snelheid van technische veranderingen en de onvoorspelbaarheid van zoekmachine regelgeving maakt het voor een ondernemer erg complex om online actueel te blijven.

De ambitieuze en groeiende ondernemer ondervindt meer moeite om zich online te differentiëren en te zorgen dat hun onderneming makkelijk en continu gevonden wordt. Dit vergroot de behoefte naar een betrouwbare internet partner welke zorg draagt voor een altijd actuele, effectieve en veilige online aanwezigheid en begrijpt hoe een optimaal resultaat online behaald wordt.

Bij Cross Internet hebben we alle deskundigheid in huis om een proactieve full-service online partner te zijn. Door onze eigen online projecten deelt Cross Internet de passie en de betrokkenheid van online ondernemen. Hierdoor hebben onze klanten rechtstreeks profijt van onze dagelijkse actuele ervaringen met online marketing en optimalisatie. Bovendien, als Google Partner, zijn wij te allen tijden op de hoogte van technische veranderingen en regelgeving.

Ons unieke beheersysteem stelt ons in staat de online aanwezigheid volledig af te stemmen op de behoeften van de klant en te combineren met de hoogst mogelijke online veiligheid. De vele langdurige zakelijke relaties en de bewezen resultaten geeft ons de zekerheid om onze klanten een gepaste garantie te geven voor het behalen van de afgesproken online doelstelling.

Cross Internet, jouw zakelijke online partner voor de lange termijn.

Opdracht

Stage Web God
Ben jij van alle markten thuis? Ben jij een oppermachtige webspecialist en wil je stage lopen in een gezellig én professioneel bedrijf?

Niveau van Web God: Heel hoog

Opleidingen gerelateerd aan
- Media
- ICT

Omschrijving stagebedrijf
Cross Internet is een full-service internet marketing bureau en gelegen in Limburg. De werkzaamheden die we uitvoeren zijn onder te verdelen in vier verschillende takken: internetmarketing, ontwikkeling, ontwerp en conversie optimalisatie. We creëren websites en webconcepten en zorgen voor Search Engine Optimalisation. Dit doen we voor zowel onze eigen interne concepten als voor onze klanten. Wij bieden vele studenten de kans om een interessante stage periode te lopen in Limburg binnen ons bedrijf.

Doelstelling
Gedurende de stage zal je als volwaardig lid van het team functioneren en zelf de nodige webconcepten lanceren.


Specificatie
 • 40 uur/week
 • 10-50 medewerkers
 • ICT
 • Netherlands
 • Stagevergoeding € 250
 • Start 01-02-2023
 • 5 maand(en)
 • HBO
Voordelen
 • Reiskostenvergoeding
 • Gratis koffie
 • Flexibele tijd

Jouw vaardigheden en wat we jou leren

Functieomschrijving
Zorgen voor een optimale werking van het interne systeem en ondersteunen van de gebruikers/klanten, maken van nieuwe websites, je eigen creatieve draai geven en slim denken is een must. Hoofdzakelijk webdesign en lancering van eigen concepten dmv optimalisatie van websites zodat deze goede posities halen in zoekmachines. Met je kennis van o.a. HTML, ASP, PHP, Javascript, SQL en het internet analyseer je websites en voer je verbeteringen uit. Er wordt gewerkt onder verantwoordelijkheid van het hoofd ICT.

Persoonskenmerken
Je bent een zelfstandig en verantwoordelijk persoon. Je hebt minimale aansturing nodig en bent gedreven en stressbestendig. Ook ben je erg nauwkeurig en klantgericht. Kennis op het gebied van webdesign, systeembeheer, inter- en intranettoepassingen, webshops, cms systemen, HTML, Javascript en PHP systemen is een pré. Graag zien we dat je een voorliefde hebt voor het Internet en een passie hebt voor schrijven. Ten slotte beschik je over een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Ben jij de persoon die we zoeken? Kom dan stage lopen in Limburg bij Cross Internet.

Taken die die Web God stagiair(e) moet uitvoeren:
- Ontwerpen van websites en drukwerk
- Ontwerpen omzetten in html/css
- Ontwikkelen van websites en tools
- Frontend development
- Backend development
- Marktonderzoeken doen
- Zoekmachineoptimalisatie
- Opstellen van webconcepten
- Webteksten schrijven

De uitblinkers maken kans om een vast dienstverband aangeboden te krijgen.

Vergelijkbare stages

AAN DE SLAG

Dus, waar wacht je nog op?
Laten we een stageplek vinden.

Vind je stageplek