Krijg stage alerts via Whatsapp!
logo

Digital Raise

Den Bosch, Netherlands

Marketing stage

Pre-graduate Internship February, 2023

Wie zijn wij

Wij zijn een kleine maar flexibele agency die opereert vanuit groot netwerk aan vakidioten. Wij zorgen dat we de juiste kennis en kunde om ons heen verzamelen om onze klanten te kunnen bedienen. Zo zorgen wij ervoor dat onze agency mee groeit met de uitdagingen van onze klanten.

Wij richten ons op vakidioten net als wij, ondernemers met veel passie en liefde voor hun product (of dienst). Ondernemers die digitaal willen groeien, maar niet weten hoe. Wij willen graag samen ondernemen met onze klanten. We groeien samen en dragen samen risico's. Om dit te kunnen bereiken is transparantie en vertrouwen nodig.

Het is ons doel om te groeien tot een verlengstuk van het bedrijf van onze klanten. Wij bouwen een marketingmachine die perfect aansluit bij de bedrijfsvoering en ambities. van onze klanten. We zoeken continue naar oplossingen om nog slimmer en beter marketing te kunnen voeren. We leggen de lat continue een stukje hoger. Om dit te kunnen bereiken is transparantie en vertrouwen nodig.

Opdracht

Hi jij!

Wij hebben jou nodig. Heb je affiniteit met Marketing, No Code Webshops bouwen en E-Commerce dan zoeken we jou! Waarom? Omdat we graag willen groeien en daar hebben we natuurlijk mensen voor nodig die dus affiniteit hebben met Online Marketing, Webshops, Strategie, Content en Development. De werkzaamheden lopen erg uiteen, omdat we een jong bedrijf zijn en dus van alles in hoog tempo naast elkaar doen.

De Opdracht:
- Ondersteuning van online marketing. We groeien hard en krijgen steeds meer klanten die performance marketing willen. We zijn voornamelijk gefocust op Social en Search, maar ook LinkedIn, Display, Pinterest of Marketplaces (Bol.com) behoren tot de opties. Je gaat met name helpen met de marketing voor Ilmaha, PAWR en Lastories. Baby accessoires, plantaardig hondenvoer en sieraden, dus heb je hier affiniteit mee dan is dat helemaal top. Content en strategie is hier key. Aangezien we net begonnen zijn met de marketing voor deze klanten is alles nog heel kneedbaar. Super leuk dus om lekker te sparren en een mooie strategie uit te werken.

- Webshops bouwen. We maken no code webshops via Shopify en hebben daar hulp bij nodig. Wil je dus leren hoe je dit doet, dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken. Op dit moment bouwen we een shop voor Ilmaha. Ondanks dat je niet persé hoeft te kunnen coderen komt er wel veel bij kijken om een goede webshop van A t/m Z op te zetten. Niet alleen de look and feel is namelijk belangrijk.
Verder willen we ook graag zelf een webshop opzetten. Het maken van deze webshop zou 100% bij jou kunnen liggen. Gaan we dropshipping doen of D2C, leuk om met jou daarover te sparren.

We zoeken iemand die dus affiniteit heeft met marketing, webshops, e-commerce, content en zin heeft om mee te denken over een toffe nieuwe propositie in de vorm van een webshop of marketplace. Je moet dus energie krijgen van marketing en communicatie en nergens voor terug deinzen. Zoals eerder gezegd zijn we echt een jong bedrijf (ongeveer een half jaar bezig) en zijn we met z'n tweeën, maar hebben we wel veel freelancers om ons heen om ons te ondersteunen.

Werkplek:
We zitten in een co-workplace in de Gruyterfabriek in Den Bosch. We hebben daar drie bureau's en wellicht kan je tussen ons in komen zitten of we regelen een vierde bureau. We trekken binnenkort in ons eigen kantoor, dus dan hebben we daar een mooi werkplekje voor je.

We hopen dat jij zin hebt om met ons te werken aan het laten groeien van een start up en ook onze klanten laat uitgroeien tot grote spelers in hun branche.

Let's make some memories ;)

Groetjes,

Sjors & Nathan


Specificatie
 • 32 uur/week
 • < 5 medewerkers
 • Marketing
 • Netherlands
 • Stagevergoeding € 350
 • Start 01-02-2023
 • 6 maand(en)
 • HBO
Voordelen
 • Sociale activiteiten
 • Reiskostenvergoeding
 • Gratis producten en elektronica
 • Gratis koffie
 • Flexibele tijd

Jouw vaardigheden en wat we jou leren

Online marketing, E-Commerce, Strategie, Webshops, SAAS, Content, Development, Programmeren. Eigenlijk ben je van A t/m Z verantwoordelijk voor de online aanwezigheid van onze klanten.

Vergelijkbare stages

AAN DE SLAG

Dus, waar wacht je nog op?
Laten we een stageplek vinden.

Vind je stageplek