Krijg stage alerts via Whatsapp!
logo

Hanos

Nijmegen

HR stage

Pre-graduate Internship February, 2023

Wie zijn wij

HANOS vestigde zich in september 1994 in Nijmegen. Deze groothandel telt ongeveer 190 medewerkers en een oppervlakte van rond de 15.000m2. Nijmegen is de stad met de grootste terrasdichtheid en dus is het niet gek dat u bij HANOS Nijmegen terecht kunt voor werkelijk alles wat een horecaondernemer nodig heeft. HANOS Nijmegen heeft een ongelofelijke diversiteit aan producten en klanten. Onze medewerkers staan ervoor om alle klanten met een glimlach de winkel uit te laten lopen. Dit wordt bereikt door middel van goede productkennis, passie en mooie producten.

Opdracht

Wat ga je doen?
Als stagiaire HRM ondersteun je de afdeling HR op verschillende gebieden. Je gaat je onder andere bezig houden met de verwerking van de urenregistratie, werving & selectie, in-, door – en uitstroom en Arbo-, en verzuimzaken. Je gaat tijdens je stage gebruik maken van diverse HRM software programma’s zoals Afas MijnInsite (personeelsinformatiesysteem) en IProtect (urenregistratie en verwerking). Natuurlijk staan de medewerkers centraal en ben jij samen met de HR adviseur hét aanspreekpunt voor allerlei personele aangelegenheden. Uiteraard organiseren wij ook leuke activiteiten voor de medewerkers waaraan jij tijdens je stage een bijdrage kan leveren.


Specificatie
  • 32 uur/week
  • 1.000+ medewerkers
  • HR
  • Stagevergoeding € 280
  • Start 01-02-2023
  • 5 maand(en)
  • MBO, HBO
Voordelen
  • Gratis koffie

Jouw vaardigheden en wat we jou leren

Ben jij diegene die wij zoeken?
Jij bent een enthousiaste en gedreven HRM student en volgt een opleiding op hbo niveau of mbo niveau 4. Je bent in staat om de theorie die je hebt geleerd in je studie om te zetten naar de praktijk binnen HANOS. Uiteraard zijn er binnen HANOS collega’s die je op weg willen helpen. Daarbij is het wel belangrijk dat je zelf op collega's afstapt. Je kunt goed samenwerken, bent attent en hebt een open houding.

Daarnaast:
- Ben je accuraat en kun je planmatig werken;
- Ben je sterk in je mondelinge en schriftelijke communicatie;
- Heb je er plezier in om een ander van dienst te zijn;
- Ben je op zoek naar een meewerkstage.

Wat wij jou bieden
- Een stage vergoeding;
- Je wordt altijd begeleid door specialisten. Met de kennis & kunde van onze specialisten wordt jouw stage een groot succes;
- Een uitdagende meewerkstage in een groeiende organisatie.

Vergelijkbare stages

AAN DE SLAG

Dus, waar wacht je nog op?
Laten we een stageplek vinden.

Vind je stageplek