Krijg stage alerts via Whatsapp!
logo

ISS Facility Services

De Meern, Netherlands

Stagiair(e) Marketing & Communicatie

Pre-graduate Internship February, 2023

Wie zijn wij

Bij ISS zeggen we: Connecting people and places to make the world work better. We zorgen vol passie voor mensen, plaatsen en de planeet. Voor ons betekent dit dat we je de mogelijkheden en omstandigheden bieden om invulling te geven aan onze waarden verbondenheid, eerlijkheid, verantwoordelijkheid, kwaliteit en ondernemerschap. Tegelijkertijd bieden we je een gezamenlijke omgeving waarin je je kunt ontwikkelen, bloeien en echt een verschil kunt maken. Een werkomgeving dus waarin enthousiasme wordt beloond en waar innovatieve ideeën op waarde worden geschat.

Opdracht

Ben jij op zoek naar een stage in marketing en communicatie? Wil jij jouw skills toepassen bij een leuke en grote facilitaire organisatie? Weet jij hoe communicatie het best opgezet kan worden binnen een bedrijf? Dan zoeken we jou voor ons communicatieteam!

Wat ga je doen?
Jij bent onze stagiair marketing en communicatie. Dat betekent dat je volle bak meedraait in alle activiteiten en producties. We zetten je dus niet aan een bureau in een hoekje, want je bent onderdeel van de afdeling, de kantoortuin (in De Meern) en de organisatie. Een afdeling waar hard wordt gewerkt en hard wordt gelachen.

Wij zoeken een echt communicatiedier! Dat wil zeggen dat jouw Nederlands top notch is (en Engelse woorden mijdt ;)). Je schrijft snel en goed op meerdere niveaus en afgestemd op de verschillende doelgroepen binnen en buiten de organisatie. We leren je waar afkortingen als CTA, SEO, DPI, FPS, HTML, CSS, CR en CTR in de praktijk echt voor staan en wellicht leer je ons ook nog wel een nieuwe afkorting.


Specificatie
  • 40 uur/week
  • 100-1.000 medewerkers
  • Marketing
  • Netherlands
  • Stagevergoeding € 350
  • Start 01-02-2023
  • 5 maand(en)
  • HBO
Voordelen
  • Gratis koffie

Jouw vaardigheden en wat we jou leren

Wat breng je mee?
Je bent dus ondernemend, initiatiefrijk, creatief en gestructureerd. Dat zijn wij namelijk ook. Soms… Het belangrijkste is dat je flexibel bent en goed kan samenwerken. We gaan er vanuit dat je komt meewerken. Een onderzoeksstage / afstudeerstage kunnen we je niet bieden. Een kleine onderzoeksopdracht mogelijk wel. Wij zien graag lef en doorzettingsvermogen van jou en je bent een organisatietalent!

Daarnaast is het belangrijk dat jij:
• Een hbo-studie volgt die gericht is op Marketing en Communicatie (hbo Communicatie, Media & Informatie, Communicatie & Multimedia Design);
• Affiniteit met en/of werkervaring in de facilitaire branche is mooi meegenomen;
• Minimaal 3 maanden aaneengesloten beschikbaar bent vanaf september 2022 of februari 2023.

ISS Facility Services is officieel gecertificeerd als 'Top Employer Nederland'. Het Top Employers Institute, een wereldwijde autoriteit op het gebied van HR-beleid, certificeert organisaties die met een uitstekend HR-beleid bijdragen aan een betere arbeidswereld. Het certificaat bewijst dat het HR-beleid van ISS zowel binnen als buiten de organisatie gewaardeerd wordt. ISS ontving het keurmerk voor de eerste keer en mag zich daarom tenminste een jaar lang topwerkgever noemen.

Klinkt als jouw werkomgeving? Join ISS!

Vergelijkbare stages

AAN DE SLAG

Dus, waar wacht je nog op?
Laten we een stageplek vinden.

Vind je stageplek