Krijg stage alerts via Whatsapp!
logo

ISS Facility Services

De Meern, Netherlands

Stagiair(e) Veiligheid

Pre-graduate Internship, Graduate Internship February, 2023

Wie zijn wij

Bij ISS zeggen we: Connecting people and places to make the world work better. We zorgen vol passie voor mensen, plaatsen en de planeet. Voor ons betekent dit dat we je de mogelijkheden en omstandigheden bieden om invulling te geven aan onze waarden verbondenheid, eerlijkheid, verantwoordelijkheid, kwaliteit en ondernemerschap. Tegelijkertijd bieden we je een gezamenlijke omgeving waarin je je kunt ontwikkelen, bloeien en echt een verschil kunt maken. Een werkomgeving dus waarin enthousiasme wordt beloond en waar innovatieve ideeën op waarde worden geschat.

Opdracht

Volg jij de opleiding Integrale Veiligheid? Ben je op zoek naar een meewerkstage of afstudeerstage en wil jij graag een bijdrage leveren aan de groei van deze organisatie? Wil jij jou opgedane kennis in de praktijk toepassen binnen een internationale facilitaire organisatie met veel bekende opdrachtgevers zoals een bierbrouwerij of defensie? Dan pas jij zeker binnen ons HSE-Q team!

Wat ga je doen?
Tijdens je stage is er de mogelijkheid tot het uitvoeren van diverse werkzaamheden en vraagstukken. Bij vraagstukken kan je denken aan veiligheidsbeleid van de organisatie, fysieke belasting, arbeidsplaatsen in een productieomgeving bij een bierbrouwer of in een kantooromgeving bij een adviesorganisatie, gevaarlijke stoffen opslag of het gebruik ervan, vakbekwaamheid van medewerkers zodat zij werk veilig, goed en gezond kunnen uitvoeren, arbeidsmiddelen, etc.
ISS wil je daarbij graag een platform bieden om het vak in de praktijk te brengen en samen jou behoefte hierin te verkennen.

Er zal tijdens je stage goede begeleiding zijn zodat jij je optimaal kan focussen op je werkzaamheden en alles uit je stage kan halen onder begeleiding van een HSE-Q Advisor! Het team is informeel, werkt hard en heeft veel kennis van zaken. Samen werken jullie aan het veiliger en gezonder maken van de arbeidsomstandigheden van al onze medewerkers en aannemers.

Wij zoeken een echte enthousiaste en zelfstandige stagiaire die de organisatie en het HSE-Q team komt versterken.


Specificatie
  • 38 uur/week
  • 100-1.000 medewerkers
  • Veiligheid
  • Netherlands
  • Stagevergoeding € 350
  • Start 01-02-2023
  • 5 maand(en)
  • HBO
Voordelen
  • Gratis koffie

Jouw vaardigheden en wat we jou leren

Wat breng je mee?
Je bent een ambitieuze HBO student(e) die Integrale Veiligheid studeert en op zoek is naar een uitdagende en leerzame stage of afstudeeropdracht. Je belangrijkste vaardigheid is zelfstandigheid. Hoewel er voldoende begeleiding beschikbaar is, verwachten wij dat je in staat bent om je werkzaamheden zelfstandig uit te voeren. Daarnaast ben je praktisch en analytisch ingesteld en beschik je over communicatieve en sociale vaardigheden.

ISS Facility Services is officieel gecertificeerd als 'Top Employer Nederland'. Het Top Employers Institute, een wereldwijde autoriteit op het gebied van HR-beleid, certificeert organisaties die met een uitstekend HR-beleid bijdragen aan een betere arbeidswereld. Het certificaat bewijst dat het HR-beleid van ISS zowel binnen als buiten de organisatie gewaardeerd wordt. ISS ontving het keurmerk voor de eerste keer en mag zich daarom tenminste een jaar lang topwerkgever noemen.

Klinkt als jouw werkomgeving? Join ISS!

Onze arbeidsvoorwaarden:
Wij vragen veel, maar stellen daar ook veel tegenover! Zo kun je bij ons rekenen op uitstekende begeleiding en een prima stagevergoeding. Maar bovenal krijg je bij ons de kans een bijdrage te leveren aan projecten die de werkomgeving van ISS verbetert.
Wie weet bevalt het je zo goed bij ons, dat je na je studie als trainee of in een startersfunctie aan de slag wilt gaan.

Vergelijkbare stages

AAN DE SLAG

Dus, waar wacht je nog op?
Laten we een stageplek vinden.

Vind je stageplek