Krijg stage alerts via Whatsapp!
logo

Lefit

Breda

Recruitment stagiair(e)

Pre-graduate Internship November, 2022

Wie zijn wij

Lefit is opgericht in 2009 en gevestigd in Rijksmonument ‘De Drie Hoefijzers’ in het centrum van Breda. Ons team van 13 consultants is werkzaam op het gebied van recruitment, interim en coaching. We bemiddelen hoger opgeleide professionals in de vakgebieden Data Science, ICT, Sales & Marketing en HR. De opdrachtgevers van Lefit zijn overwegend MKB-ondernemingen en multinationals, hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan Ericsson, Eneco en PharmaPartners. Hoewel elk traject uniek is en dus anders dan eerdere trajecten, zijn onze kernwaarden altijd gelijk: persoonlijk, betrokken en vasthoudend. Dat vertaalt zich in een oprechte interesse in onze klanten en kandidaten, een gedegen aanpak en de wil om door te gaan. Of zoals we zelf zeggen: “Lefit leert je kennen!”

Opdracht

Ben jij opzoek naar een uitdagende meewerk- / afstudeerstage? En heb je altijd al ervaring op willen doen op het gebied van bemiddeling & ontwikkeling? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functie:

Als onze stagiair(e) heb je een veelzijdige en dynamische functie. Gedurende de stage krijg je ruim de kans jezelf te ontwikkelen binnen bemiddeling & ontwikkeling. Je krijgt de mogelijkheid om het bemiddelingsproces, in samenwerking met de consultants, van A tot Z te doorlopen. Na ons inwerk-traject doorlopen te hebben zal je actief betrokken worden in de search naar geschikte kandidaten en krijg je de kans met kandidaten in gesprek te gaan.

Binnen Lefit wordt er niet alleen gekeken naar wat wij jou kunnen bijbrengen, maar waarderen we tegelijkertijd jouw creatieve inbreng. Zo maken wij graag gebruik van jouw ideeën om onze organisatie verder te ontwikkelen, bijvoorbeeld op het gebied van communicatie, privacy of marketing. Daarnaast is er tijdens je stage ruimte om te werken aan een onderzoeksopdracht, scriptie of losse opdrachten. Er zijn meerdere thema’s mogelijk, denk bijvoorbeeld aan:

- Een onderzoek naar de arbeidsmarktcommunicatie met professionals in het Data Science-vakgebied;
- Innovatie binnen het recruitment vakgebied.


Specificatie
 • 32 uur/week
 • 5-10 medewerkers
 • HR
 • Stagevergoeding € 300
 • Start 01-11-2022
 • 5 maand(en)
 • HBO
Voordelen
 • Gratis koffie
 • Sociale activiteiten
 • Gratis producten en elektronica
 • Flexibele tijd

Jouw vaardigheden en wat we jou leren

Voor deze uitdagende stageplaats zijn wij op zoek naar een nieuwsgierige en mensgerichte HBO/WO student die zich verder wil ontwikkelen in bemiddeling & ontwikkeling. Daarnaast ben je beschikbaar voor 32 of 40 uur per week (stageduur en startdatum in overleg).

Verder zijn we opzoek naar een kandidaat met een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Tot slot is het belangrijk dat je zelfstandig kunt werken, graag initiatief neemt en affiniteit hebt met arbeidsmarktcommunicatie.

Wat hebben wij jou te bieden?:

- Een stagevergoeding
- Een werklaptop
- Veel aandacht voor jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling tijdens je stage
- De mogelijkheid tot inbreng van eigen ideeën
- De mogelijkheid om volop mee te draaien in de dagelijkse processen in nauwe samenwerking met een ervaren consultant

Vergelijkbare stages

AAN DE SLAG

Dus, waar wacht je nog op?
Laten we een stageplek vinden.

Vind je stageplek