Krijg stage alerts via Whatsapp!
logo

LinkPizza

Amsterdam

Influencer Marketing stage

Pre-graduate Internship February, 2023

Wie zijn wij

LinkPizza is een platform voor influencer marketing. Op het platform ontmoeten influencers/creators en merken elkaar, om vervolgens gave samenwerkingen aan te gaan. Een online marktplaats waar merken efficiënt zaken kunnen doen met influencers en publishers. Kortom, wij maken influencer marketing meetbaar en transparant en gaan samen met jou de wereld veroveren.

Opdracht

We hebben een groot netwerk aan influencers, bloggers en publishers en aan de andere kant adverteerders. Je gaat samen met de rest van het team helpen dit netwerk te vergroten en te benutten.

Denk hierbij aan influencer werving, goed- en afkeuren van nieuwe influencers die zich inschrijven en het helpen en adviseren van influencers bij het invullen van hun mediakit.

Lopende influencer campagnes beheer je door contact te houden met influencers en adverteerders. Jij ondersteunt hen in het succesvol samenwerken en afronden van campagnes.

LinkPizza is volop in ontwikkeling. Dit betekent dat jij ook mee kunt denken en helpen met het verbeteren van ons platform. Dit doe je door veel te spreken met influencers en door hun feedback te vertalen naar oplossingen en verbeteringen die ons platform nog gebruiksvriendelijker maken.

Wie ben jij?

Jij bent (ervarings)deskundige op het gebied van social media. TikTok en Instagram kennen voor jou geen geheimen en je weet feilloos een top 10 lijstje te noemen van de influencers die je moet volgen. Je weet wat de social media trends zijn en hebt je verdiept in de diverse algoritmes.Daarnaast ben je communicatief sterk. Je weet jouw mening en ideeën goed onder woorden te brengen en bent niet bang om deze te delen. Je hebt geen moeite met het geven en ontvangen van feedback. Misschien heb je zelf een account met veel volgers en anders ben je goed in staat om in de huid te kruipen van een influencer. Wat vinden ze belangrijk en prettig wanneer ze samenwerken met merken? En wat kan LinkPizza daarin betekenen?


Specificatie
 • 40 uur/week
 • 10-50 medewerkers
 • Communicatie
 • Stagevergoeding € 300
 • Start 01-02-2023
 • 6 maand(en)
 • HBO
Voordelen
 • Thuiswerken
 • Gevulde koelkast
 • Gratis koffie
 • Flexibele tijd

Jouw vaardigheden en wat we jou leren

Tijdens je stage doe je veel kennis en ervaring op met betrekking tot influencer marketing en advertising. Je leert alle ins en outs over branding, social media marketing, affiliate marketing en content marketing.

Je wordt begeleid door een ervaren publisher manager.

Daarnaast bieden wij je:

- Een marktconforme stagevergoeding;
- Flexibele werktijden en de mogelijkheid om vanuit huis te werken;
- Vrijdagmiddagborrels zodra het weer kan;

Functie-eisen

- Uitstekende Nederlandse taalbeheersing (Engels is een pré), zowel mondeling als in geschrift;
- Je bent gek op social media; jouw wekelijkse schermtijd past niet op je scherm;
- Ervaring met het schrijven van (commerciële) content is een pré;
- Kennis van/ervaring met influencer marketing is een pré;
- Affiliate marketing kennis is een pré;
- Je doet een HBO of Universitaire opleiding gericht op business, communicatie, media of (online) marketing.

Vergelijkbare stages

AAN DE SLAG

Dus, waar wacht je nog op?
Laten we een stageplek vinden.

Vind je stageplek