Krijg stage alerts via Whatsapp!
logo

MBO medewerker fastservice of eerste medewerker fastfoodservice

Pre-graduate Internship November, 2022

Wie zijn wij

Opdracht

Stage MBO fastfoodservice in Zeist
Wat ga jij doen?

Op een locatie in Zeist is een stage vacature beschikbaar voor de opleiding MBO medewerker fastservice of eerste medewerker fastfoodservice

Je bent onderdeel van het cateringteam die elke dag zorgen voor een perfecte dienstverlening. Jouw werkzaamheden bestaan alle voorkomende cateringwerkzaamheden, zoals het bereiden van snacks, salades, soepen en belegde broodjes. Maar ook het verzorgen van banqueting werkzaamheden zijn onderdeel van de dienstverlening. Afwisselend werk dus. Uiteraard is er tijdens de stageperiode gelegenheid om te werken aan opdrachten vanuit de opleiding en aan jouw persoonlijke leerdoelen


Specificatie
  • 32 uur/week
  • 1.000+ medewerkers
  • Anders
  • Stagevergoeding € 368
  • Start 21-11-2022
  • 6 maand(en)
  • MBO
Voordelen
  • Reiskostenvergoeding
  • Gratis koffie
  • Flexibele tijd

Jouw vaardigheden en wat we jou leren

Wat neem je mee?

Je volgt de MBO opleiding Medewerker fastservice(BOL). Je hebt een flexibele en enthousiaste instelling en wilt het beste uit jezelf halen. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. Je bent nieuwsgierig, gastvrij, accuraat en je neemt verantwoordelijkheid. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal.

Wat bieden wij?

Een leuke, interessante leer werkomgeving waarin jouw ontwikkeling centraal staat. Je krijgt veel begeleiding én verantwoordelijkheid zodat je je optimaal kunt ontwikkelen in een dynamische omgeving. De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag. Het weekend ben je vrij! Je ontvangt een stagevergoeding van € 368,33 bruto per maand op basis van 40 uur per week.


Een (online) screening kan onderdeel uitmaken van het sollicitatieproces.

Sodexo zet zich in voor diversiteit. Deze functie staat open voor alle sollicitanten ongeacht afkomst, leeftijd, geslacht, fysieke bekwaamheid of seksuele geaardheid.


Sodexo staat voor Quality of Life!

Dit betekent dat we elke dag een stap meer doen dan de verwachte services. Dit doen we om mensen het beste uit zichzelf te laten halen zodat zij kunnen uitblinken.
Je komt naar je werk om iedere dag beter te worden en meer toegevoegde waarde te hebben. Dit doe je in een team dat samenwerkt en open met elkaar communiceert.
Doordat je positief bent en je doelen steeds bijstelt via onder meer continue feedback en je overtuiging dat je een situatie steeds verder kunt verbeteren, zijn je resultaten vandaag beter dan gisteren.
Hierdoor zal dat wat je morgen doet, ook beter zijn dan wat je vandaag doet. Dit komt doordat je elke dag opstaat met het besef waarom je naar je werk komt. Om mensen het beste uit zichzelf te laten halen zodat zij kunnen uitblinken.

Is dit ook jouw eerste drijfveer en kun je hierin van toegevoegde waarde zijn voor ons? Dan ben jij geknipt voor Sodexo!

Vergelijkbare stages

AAN DE SLAG

Dus, waar wacht je nog op?
Laten we een stageplek vinden.

Vind je stageplek