Krijg stage alerts via Whatsapp!
logo

StartDock

Amsterdam, Netherlands

Facility Management Stage Bij Coworking StartDock

Pre-graduate Internship February, 2023

Wie zijn wij

Wij zijn StartDock, een Coworking Space in Amsterdam en Rotterdam. Wij geloven dat je met gelijkgestemden een warme omgeving kunt creëren, waarin je elkaar kunt helpen om grenzen te verleggen. Wij zijn een Coworking Space, waarin enkel bedrijven zitten die elkaar verder helpen. Doordat wij de rechtstreekse concurrentie van iedere Docker (StartDock-huurder) buiten de deur houden, is StartDock de meest hechte community van bedrijven, die elkaar helpen groeien.

Opdracht

Wij zijn StartDock, een Coworking Space in Amsterdam en Rotterdam. Wij geloven dat je met gelijkgestemden een warme omgeving kunt creëren, waarin je elkaar kunt helpen om grenzen te verleggen. Wij zijn een Coworking Space, waarin enkel bedrijven zitten die elkaar verder helpen. Doordat wij de rechtstreekse concurrentie van iedere Docker (StartDock-huurder) buiten de deur houden, is StartDock de meest hechte community van bedrijven, die elkaar helpen groeien. Wij zijn op zoek naar de perfecte kandidaten voor de rol van Community Associate bij StartDock, wiens handen jeuken om samen het ideale ondernemersklimaat voor Dockers te bouwen.

Als Community Associate, ookwel stage collega, krijg je bij ons de vrijheid om je eigen ideeën ontplooien, onder directe begeleiding van een vast team member van StartDock.

Samen met je collega's bouw je dagelijks aan een te gekke beleving van onze Dockers, terwijl je projecten oppakt die jou verder brengen. Het ene moment organiseer je een toffe community borrel, het volgende help je ons met een nieuwe social media campagne. Voor het einde van de dag check jij nog even of alles er tip top uitziet. Zo sta je met beide benen in de operatie terwijl je stappen maakt op tactisch en strategisch niveau.

Wij sluiten onze stages altijd aan op de wensen en interesses van onze collega studenten op zowel taktisch als strategisch niveau. Jij helpt ons natuurlijk een geweldige operatie te draaien. Hoe we dat aanvliegen lees je hieronder:

Operationeel

Je bent het gezicht van de operatie, het contactpersoon voor alle Dockers op jouw locatie. Dit is een sociale rol waarbij je ondernemers verder helpt door hen te helpen, zowel zakelijk als privé. Je moet het daarom leuk vinden om lekker sociaal bezig te zijn. Daarnaast organiseer en host je op dagelijkse basis de Community Lunch; het moment op de dag waarbij wij ondernemers verbinden en de sfeer neerzetten waar StartDock om bekend staat. Voor dit deel van de stage vragen we dat je kritisch meekijkt naar hoe onze ruimtes eruit zien, je open staat om problemen op te lossen en energie haalt uit het organiseren van de borrel!

Tactisch

Naast dat je met jouw team de operatie draait, blijft er een hoop tijd over om je te verdiepen in wat jou boeit. Omdat we hulp en kennis goed kunnen gebruiken op elk facet van ons bedrijf, kun je je als student voegen aan elk van onze teams. Meer leren over de sales kant? Dan nemen we je graag mee in onze processen! Marketing helemaal jouw ding? Pak je telefoon en start making content! Wil je helpen binnen de HR/recruitment tak of liever een kijkje in alle keukens? Zowel onze meetings als projecten staan open voor jou!

Strategisch

In heel veel gevallen zul je een onderzoek moeten doen als onderdeel van jouw stage. Daarom heeft StartDock altijd actuele onderwerpen die goed aansluiten bij de studierichtingen van onze collega’s. Ook werken we hard aan de groei van ons bedrijf en zijn we bezig een Bcorp te worden. Deze projecten zijn strategischer ingestoken dan sommige andere en ideaal voor studenten die echt de diepte in willen duiken. In ons sollicitatietraject komen we er vaak al achter hoe we jouw stage het best kunnen vormgeven.


Specificatie
 • 37 uur/week
 • 10-50 medewerkers
 • Gastvrijheid
 • Netherlands
 • Stagevergoeding € 299
 • Start 01-02-2023
 • 1 maand(en)
 • HBO
Voordelen
 • Hulp bij verhuizing
 • Sociale activiteiten
 • Gratis bereide maaltijden / snacks
 • Gratis koffie
 • Flexibele tijd
 • Nationaal reizen

Jouw vaardigheden en wat we jou leren

Jij helpt ons wanneer je;

- Je goed kunt uitdrukken irl als op papier, zowel in het Nederlands als Engels.
- Andere graag te hulp schiet.
- Geniet van mensen om je heen!
- Het liefst denkt in (creatieve) oplossingen.
- Bekend, en gemasterd, bent in het gezegde: veel lullen, nog meer poetsen! ;)
- Graag initiatief neemt en leiderschap ontwikkelen.
- Leuk vindt om divers bezig te zijn.
- Altijd om zich heen kijkt vanuit een gastvrij oogpunt.
- Graag een praatje maakt, met bekenden en nieuwe mensen.
- Affiniteit hebt met ondernemerschap en vind het tof ondernemers verder te helpen.

</b>Wat bieden wij dan?</b>
- Ondernemende werkomgeving en een start-up cultuur
- Deelname aan onze workshops over startup gerichte thema's
- Jonge dynamische omgeving
- Actieve stagebegeleiding
- Afwisselende uitdagende werkzaamheden
- Gratis lunch
- Regelmatig teamuitjes
- Stagevergoeding
- Een netwerk van ondernemers

Wat mag je verder van ons verwachten?

- Wij bieden een gezellige plek - gezelligheid is prioriteit!
- Een jong team met veel energie.
- We geven je graag de vrijheid en verantwoordelijkheid om je eigen interesses verder te ontplooien.
- Bieden je elke dag een lekkere en gezonde lunch.
- Sluiten graag de dag af met een drankje - en dat het liefst met de community erbij!
- Nemen jouw mening en ideeën serieus. We begrijpen dat je het beste uit jouw stage ervaring wilt halen.
- We bieden je een werkplek met ergonomische tools. Wij werken, in principe, dan ook elke dag vanuit onze locaties.
- Toegang tot een netwerk van ondernemers, startups en scale ups in een dynamische omgeving!

Vergelijkbare stages

AAN DE SLAG

Dus, waar wacht je nog op?
Laten we een stageplek vinden.

Vind je stageplek