Krijg stage alerts via Whatsapp!
logo

Talpa Network

Hilversum

Stagiair Video Editor Online Platform

Pre-graduate Internship February, 2023

Wie zijn wij

Talpa Network is een 100% Nederlands netwerk van sterke mediamerken. Met merken als SBS6, Radio 538, Veronica, LINDA. Net5, ActievandeDag.nl of StukTV bereiken we wekelijks 90% van alle Nederlanders. Als puur Nederlands mediabedrijf vinden we het belangrijk Nederlandse content en media te behouden, verrijken en ontwikkelen. Belangrijk voor de mediawereld en adverteerders, maar uiteindelijk ook voor Nederland in deze steeds meer internationaal gedomineerde wereld. Het netwerk ontsluit deze sterke merken voor onze partners. Vanuit mediabereik maar zeker ook door hen te ondersteunen met onze uitgesproken expertise als content specialisten. Zo bieden we een rijk pallet aan ervaringen voor Nederland en dus een rijk pallet aan impactvolle contactpunten voor adverteerders en mediabureaus.

Opdracht

Ben jij op zoek naar een stage bij een digitaal platform in een functie waarbij je kunt werken aan je editing skills? En waar je ook leert hoe jouw video’s scoren op o.a. KIJK.nl, Youtube en Snapchat? Bij Talpa Online Platformen zijn we op zoek naar iemand die ons marketing- en contentteam komt versterken en graag wil leren hoe je van een online platform een succes maakt. Je houdt je dagelijks bezig met het produceren van videocontent op basis van de TV-programma’s van Talpa Network. Met jouw video’s bereiken we duizenden mensen.

Je werkt voor het videoplatform KIJK. Dit platform biedt alle content van Talpa – dus wat ooit op TV is geweest. Bij KIJK kunnen kijkers die programma’s terugkijken, on demand en gratis. Maar we bieden ook shortform content aan. Dat zijn clips met de leukste, meest spannende of meest spraakmakende fragmenten van bijvoorbeeld Lang Leve de Liefde, Vandaag Insight of onze misdaad programma’s.

Als Video Editor zet je al je creativiteit in om de rijke hoeveelheid aan content die bij Talpa geproduceerd wordt, opnieuw te editen en er nieuwe video’s van te maken. Je verzint compilaties, korte videosnacks, formats en lijstjes. Je duikt in de database, spot leuke fragmenten en maakt edits met als doel te bouwen aan méér kijkminuten op onze platformen. Dit zijn zowel KIJK.nl en de KIJK app, maar met name ook onze YouTube kanalen (KIJK Klassiekers). Daarnaast publiceren we deze content op Snapchat. Kortom, jij realiseert een lekkere kijkervaring die smaakt naar meer.

Wat ga je leren?
- Werken in een team met content coördinatoren, een channel manager en een video-editor;
- Samenwerken, plannen, deadlines halen;
- Inzicht in welke content voor welke doelgroep goed scoort en hoe je dat zo goed mogelijk maakt.


Specificatie
 • 38 uur/week
 • 1.000+ medewerkers
 • Redactie
 • Stagevergoeding € 350
 • Start 01-02-2023
 • 5 maand(en)
 • MBO, HBO
Voordelen
 • Sociale activiteiten
 • Gevulde koelkast
 • Gratis bereide maaltijden / snacks
 • Gratis koffie

Jouw vaardigheden en wat we jou leren

Wat breng je mee?

- Je volgt een MBO of HBO-studie;
- Je bent beschikbaar voor minimaal 5 maanden;
- Ervaring met Adobe Premiére Pro, Photoshop & After Effects;
- Je weet ook al hoe je audio kunt bewerken of pakt dit snel op als je dat leert;
- Passie voor onze programma’s en de doelgroep. Of het nou populaire realityseries, sportavonden, films of spelshows zijn: jij weet er wel raad mee;
- Je bent een aanpakker en nieuwsgierig naar wat er om je heen gebeurt;
- Ben je creatief, ondernemend en initiatiefrijk.

Stage bij Talpa online

- Een leerzame stage waarin je veel zelf mag ontdekken maar ook altijd terecht kunt bij ervaren en enthousiaste collega’s;
- Een stagevergoeding van €350,-- bruto per maand
(bij een fulltime stage);
- Een leerzame werkomgeving waar je de meest creatieve en gekke collega's om je heen hebt.

Vergelijkbare stages

AAN DE SLAG

Dus, waar wacht je nog op?
Laten we een stageplek vinden.

Vind je stageplek