Krijg stage alerts via Whatsapp!
logo

Talpa Network

Hilversum

Stagiair Mediadesk/Editing

Pre-graduate Internship, Graduate Internship February, 2023

Wie zijn wij

Talpa Network is een 100% Nederlands netwerk van sterke mediamerken. Met merken als SBS6, Radio 538, Veronica, LINDA. Net5, ActievandeDag.nl of StukTV bereiken we wekelijks 90% van alle Nederlanders. Als puur Nederlands mediabedrijf vinden we het belangrijk Nederlandse content en media te behouden, verrijken en ontwikkelen. Belangrijk voor de mediawereld en adverteerders, maar uiteindelijk ook voor Nederland in deze steeds meer internationaal gedomineerde wereld. Het netwerk ontsluit deze sterke merken voor onze partners. Vanuit mediabereik maar zeker ook door hen te ondersteunen met onze uitgesproken expertise als content specialisten. Zo bieden we een rijk pallet aan ervaringen voor Nederland en dus een rijk pallet aan impactvolle contactpunten voor adverteerders en mediabureaus.

Opdracht

Volg je het laatste nieuws op de voet? Weet jij als geen ander welke verhalen er passen bij Hart van Nederland / Shownieuws en weet jij precies dit beeldmateriaal in te laden voor de uitzending? Of wil je dit héél graag leren? Dat kan!

Bij Afdeling Editing van Talpa TV Productions is er vanaf september 2022 plaats voor een Mediadesk/Editing stagiaire (m/v) voor minimaal 32, het liefst 40 uur per week voor de duur van minimaal 5 maanden.

Wat ga je doen?

Als Junior Editor maak je deel uit van het Editing Team van Talpa TV Productions, dat onderdeel is van Talpa Network.

Je komt eerst te werken bij de Mediadesk, waar je als spin in het web zorg draagt voor het correct inladen van het beeldmateriaal dat nodig is voor de uitzendingen van Hart van Nederland en Shownieuws. Op deze plek leer je werken met de verschillende systemen waar de afdeling gebruik van maakt. Nauwkeurig zijn is hier key!

Later in je stage zul je als Junior Editor gaan meewerken aan de nabewerking van items voor de uitzending. Denk hierbij aan audionabewerking, kleurcorrectie etc. Jij legt dus de laatste hand aan items voor ze op zender gaan. Daarbij maak je gebruik van AVID mediacomposer.


Specificatie
 • 38 uur/week
 • 1.000+ medewerkers
 • Media
 • Stagevergoeding € 350
 • Start 01-02-2023
 • 5 maand(en)
 • MBO, HBO
Voordelen
 • Sociale activiteiten
 • Gevulde koelkast
 • Gratis bereide maaltijden / snacks
 • Gratis koffie

Jouw vaardigheden en wat we jou leren

Wij zoeken een leergierige, energierijke student(e) die:

- Een media gerelateerde opleiding volgt op MBO of HBO niveau en zit bij voorkeur in het derde of vierde jaar;
- Nieuwsgierig en nauwkeurig is;
- Onder tijdsdruk het overzicht weet te bewaren;
- Goed kan luisteren en communicatief vaardig is;
- Collegiaal is en graag in teamverband werkt;
- Affiniteit heeft met nieuws en actualiteiten;
- Geen 9 tot 5 mentaliteit heeft (er zijn verschillende diensten tussen 5:30 uur en 24:00 uur);
- In de omgeving van Hilversum woont of over eigen vervoer beschikt.

Enthousiast? Dat kunnen we ons voorstellen!!
Wij bieden je een stageplaats van (minimaal) vijf maanden, waarin je intensief begeleid zal worden. Tijdens deze stage maak je kennis met alle facetten die bij het maken van een nieuwsuitzending komen kijken, waarbij de nadruk ligt op de technische nabewerking van de nieuwsitems.

Vergelijkbare stages

AAN DE SLAG

Dus, waar wacht je nog op?
Laten we een stageplek vinden.

Vind je stageplek